Gå til innhold
  • blogginnlegg
    59
  • kommentarer
    16
  • visninger
    2 644

Komplisert adventstid


Made4u

130 visninger

Når man pendler en time hver dag (en halv time hver vei) så er det siste man ønsker seg bil-problemer, men det er hva jeg har fått og står midt i nå.  Sant bilen er i god teknisk stand og velfungerende den, men det hjelper ikke meg som har mistet den eneste nøkkelen jeg hadde til den, da kommer jeg meg hverken inn i bilen eller får startet den. Den står nå på jobben på Gardermoen, ubrukt de siste dagene.

En slik oppladning til jul var ikke hva jeg ønsket meg, det skaper jo en del logistikk problemer, for jeg skal jo komme meg til og fra jobb. Akkurat det å komme meg til jobb har jeg en grei løsning på, jeg kan sitte på med kolleger. Hva gjelder å komme meg hjem igjen fra jobb så har og kan det by på større problemer, torsdag for eksempel så måtte jeg ta tog og inklusive ventingen så tok det 1 time og 45 minutter lenger tid enn hva jeg bruker når jeg kjører selv.

Bertil O. Steen som er merkevareverksted har uttalt at det tar 10 dager til 2 uker å få ny nøkkel, så jeg vil ikke kunne bruke bilen min igjen kommende uke, først i uken etter det vil jeg kunne gjøre det igjen. Jeg gleder meg selvfølgelig til dette er over, for dette er slitsomt og tungvint på alle tenkelige måter.

Tiden tikker mot Jul, jeg ser frem imot den og to langhelger på rad (jule og nyttårshelgen), føler jeg kan ha behov for de nå for jeg føler meg mer trøtt og sliten nå i mørketiden enn hva jeg normalt føler meg. Vil bli en energi-oppladning å få de to helgene, dernest venter et nytt år og det har jeg troen på at skal bli et enda bedre år enn dette har vært, og det siste året synes jeg at har vært et fint år. Har i alle fall flere planer fremover, så jeg gleder meg til tiden fremover.

Men nå skal jeg ikke skrive mer her, jeg følger jo ivrig med på vintersporten på NRK, snart er det skiskyting (stafett for menn) og damene skal gå fellesstart, det må jeg jo få med meg begge deler. Ellers blir det julemiddag i dag, ribbe, det ser jeg frem imot men blir ikke før i tre tiden jeg starter på den.

Ha en fin helg!

 

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...