Gå til innhold

Guttetur til Gudvangen & Nærøyfjorden


Made4u

203 visninger

Før helgen snakket jeg med Per Tommy, jeg har jo vært og handlet Fireline til min nye snelle som står på min nye stang, etter å ha snakket med han så er jeg veldig usikker. Har jeg gjort den brøleren det er, å kjøpe feil Fireline?

Jeg kjøpte 17mm/10,2 kg. Men altså, det kan jo fort vise seg å bli litt for tynt/svakt. Målet er jo å ta storfangst, men jeg innser jo nå etter å ha snakket med han at dette trolig ikke holder, og jeg visste jo det egentlig selv også og det var jo mest slik at jeg ikke fikk tenkt meg godt nok om i butikken. Så jeg angrer alt at firelinen står på snella, allerede før utstyret er brukt.

---

Kjøpt noen alvorlige pilke-sluker fredag, så dette skal bli spennende, nå gleder jeg meg bare til i morgen (Silviu plukker meg opp ca kl 10:00) turen går så vestover til Gudvangen og Nærøyfjorden. Men er jo litt spent på dette med været da, for akkurat nå ser det jo ut som at det skal bli ganske varierende. "Huttetu!!" Men altså, været skal ikke få stoppet oss og det er vi begge to veldig klar på.

I dag blir det mye å gjøre hjemme, vasking og rydding samt ikke minst pakking til i morgen. Nå begynner jeg virkelig å kjenne på hvordan jeg gleder meg til dette altså...

Blir derfor ikke store status oppdatering i dag, til det har jeg det rett og slett for travelt og spesielt vaskemaskinen vil få kjørt seg i dag. tenkte å vaske soveposen min også (den er det første som skal vaskes så den får tid til å tørke - det skulle jo ideelt sett ha vært gjort i går). Så jeg må hive meg i gang her...

---

naeroyfjorden.thumb.jpg.ba5c88fd26e7bb3e399552288941855f.jpg

Absolutt ikke ille omgivelser vi har valgt for turen. Men turen kommer jo også til å gå til Voss og vi skal generelt oppleve MYE på turen, altså annet enn fisking i denne fjorden. Blir grilling og kalde øl på kveldene også, bedre kan det vanskelig bli, så spørs det da om det blir makrell eller kjøtt på grillen (begge deler tenker jeg).

Ha en fin uke dere også, det skal jeg definitivt ha.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...