Gå til innhold

Årets ferie (del2) har tyvstartet...


Made4u

206 visninger

Torsdag var jeg heldig å kunne avslutte dagen tidligere enn jeg regnet med å kunne, siden jeg avspaserte på fredag så tyvstartet ferien allerede da, å ha ferie igjen føles rett og slett herlig.

Nå ble det ikke noe av den planlagte Romania-turen med Silviu og Maryana , var jo med tanke på den vi hadde samkjørt ferien vår i år, korona-situasjonen satt en stopper for det. Men det blir da ferie på oss uansett, men turen går jo innad i Norge hvor vi har bestemt oss for at Vestlandet blir reisemålet (det ble for lang reise å kjøre tur-retur Nord-Norge slik vi en stund lekte med tanken på), men å feriere i vest er ingen dårlig løsning heller det og spesielt når fisking kommer til å bli en stor del av ferien.

Hva vi skal oppleve i vest har vi derimot ikke spikret helt klart enda, men at vi skal leie båt er helt klart, det blir fisking fra båt i Nærøyfjorden eller lenger sør (altså i fjorden under Preikestolen og Kjærag). Men vi skal jo oppleve mer enn fisking da, jeg forsøker å spikre et opplegg for oss og vi må jo få klarhet i dette med overnattinger etc også, det kan bli en kombinasjon av leie av hytter og å bo i telt og å besøke venner og familie av meg. Jeg gleder meg i alle fall mye til den turen og vi skal få det artig, akkurat det er jeg veldig sikker på.

Men er først i andre del av ferien vi skal reise på den turen, så blir noen dager her hjemme før vi legger ut på tur. Akkurat det passer jo bra, for det er en del jeg skal handle til den turen (bl.a. fiskeutstyr), dessuten er det deilig med noen dager hjemme før vi reiser... Det skal bli late og avslappende dager hvor jeg skal gjøre lystbetonte ting.

I dag for eksempel, rukket å bli lørdag i dag, er planen å styre litt på her hjemme (det vil si å vaske og rydde litt), og så blir det filmkveld med knallgod middag senere i dag. Jeg tenkte jeg skulle lage meg denne middagen her (men med noe mer bacon for min del):

http://oppskrift.klikk.no/blomkål-med-ostesaus-og-bacon/4740/

Den retten har jeg jo laget flere ganger, så trenger absolutt ingen oppskrift for den. Men tenkte at siden blomkålen er i sesong nå, og siden det er lørdag og jeg i dag har lyst på ordentlig tradisjonell husmannskost, så hvorfor ikke når retten er så enkel å lage og den er både billig og god samt går raskt å lage... Det er altså flere grunner til å lage den enn for å la være, om en times tid eller to går derfor turen til butikken for å handle inn ingredienser og forøvrig mat til resten av helgen.

Men nå får jeg runde av her så jeg kommer i gang med mitt, god helg fra meg...

 

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...