Gå til innhold
  • blogginnlegg
    57
  • kommentarer
    16
  • visninger
    2 220

Da var disse på vei...


Made4u

285 visninger

Nå er snart Dire Straits-samlingen på vinyl komplett, men slengte i dag med noen Michael Jackson album også da de låter bra lydmessig. Ellers så ble det Red Hot Chili Peppers sitt Californication album. Totalt 8 stk. album ble bestilt i dag.

Nå blir det neste å fullføre Pink Floyd-samlingen, har noen album igjen å handle der selv om jeg har de viktigste albumene deres. Får handle mer ut over høsten tenker jeg, og ser frem imot det. For eksempel 4-6 album i måneden.

platekjop.thumb.jpg.1c97e0c8121acc84ef684361ffb7c270.jpg

Men det neste blir altså ny pickup (Moving Magnet - Nagaoka MP-110) og så blir det trolig en ekstern RIAA på meg (sistnevnte ikke bestemt enda).

Uansett, nå ser jeg ordentlig frem imot høsten.

---

Og så har jeg siklet på denne:

https://www.lydogbilde.no/test/hjemmekino/4k-blu-ray-spillere-2/panasonic-dp-ub9000-2/

Det er en spiller det ikke er noe spørsmål om jeg skal ha, snarere handler det mer om når den kommer i hus? Det eneste som kan hindre kjøp er i grunn dersom det kommer en annen og bedre spiller som frister mer.

Blir blytungt å kvitte meg med Marantz'en, men det MÅ jeg jo nesten selv om den kan ting Panasonic'en ikke kan (men de tingene betyr heller ikke all verden for min del). Kanskje skal jeg legge Marantz'en ut for salg snarlig, sammen med Sony PS-11 og Squeezebox'en samt fjernkontrollen som ble kjøpt ment brukt med Squeezebox'en...

Her skjer endringer, selv om det ikke er alle endringene jeg er like entusiastisk og begeistret for. Det haster ikke med å bytte ut Marantz'en, det gjør egentlig ikke det. Dessuten tenker jeg at Panasonic'en kanskje vil falle noe mer i pris når den blir en utgående modell, så jeg kan vente litt.

---

Men nå er det natta her, starter tidlig på jobb i morgen. Ha en god natt og en fin morgendag.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...