Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    49
  • comments
    16
  • views
    1390

Da var disse på vei...

Sign in to follow this  
Made4u

160 views

Nå er snart Dire Straits-samlingen på vinyl komplett, men slengte i dag med noen Michael Jackson album også da de låter bra lydmessig. Ellers så ble det Red Hot Chili Peppers sitt Californication album. Totalt 8 stk. album ble bestilt i dag.

Nå blir det neste å fullføre Pink Floyd-samlingen, har noen album igjen å handle der selv om jeg har de viktigste albumene deres. Får handle mer ut over høsten tenker jeg, og ser frem imot det. For eksempel 4-6 album i måneden.

platekjop.thumb.jpg.1c97e0c8121acc84ef684361ffb7c270.jpg

Men det neste blir altså ny pickup (Moving Magnet - Nagaoka MP-110) og så blir det trolig en ekstern RIAA på meg (sistnevnte ikke bestemt enda).

Uansett, nå ser jeg ordentlig frem imot høsten.

---

Og så har jeg siklet på denne:

https://www.lydogbilde.no/test/hjemmekino/4k-blu-ray-spillere-2/panasonic-dp-ub9000-2/

Det er en spiller det ikke er noe spørsmål om jeg skal ha, snarere handler det mer om når den kommer i hus? Det eneste som kan hindre kjøp er i grunn dersom det kommer en annen og bedre spiller som frister mer.

Blir blytungt å kvitte meg med Marantz'en, men det MÅ jeg jo nesten selv om den kan ting Panasonic'en ikke kan (men de tingene betyr heller ikke all verden for min del). Kanskje skal jeg legge Marantz'en ut for salg snarlig, sammen med Sony PS-11 og Squeezebox'en samt fjernkontrollen som ble kjøpt ment brukt med Squeezebox'en...

Her skjer endringer, selv om det ikke er alle endringene jeg er like entusiastisk og begeistret for. Det haster ikke med å bytte ut Marantz'en, det gjør egentlig ikke det. Dessuten tenker jeg at Panasonic'en kanskje vil falle noe mer i pris når den blir en utgående modell, så jeg kan vente litt.

---

Men nå er det natta her, starter tidlig på jobb i morgen. Ha en god natt og en fin morgendag.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...