Gå til innhold

Ny vinylsnurre...


Made4u

350 visninger

Har kjøpt meg en Rotel RP-3000 vinylsnurre, en forseggjort spiller som også ser nydelig ut synes jeg. Nå må jeg bare få fingeren ut og handle en Nagaoka MP-110. Senere blir det trolig også en ekstern RIAA, men det har ikke slik hast da først vil jeg jo teste ut RIAA'en i forforsterkeren min.

166972466_RotelRp3000.thumb.jpg.54e0bad0142ffdf98afb1283a94a0ba9.jpg

Selv benytter jeg det originale headshell'et, det benyttes ikke på spilleren avbildet her.

1944615458_Rotelrp3000IV.thumb.jpg.d3b05bf7bc6ed859de0e306da783d61e.jpg

Er uansett fornøyd med det kjøpet og ser frem imot å ta spilleren i bruk.

---

Har også kvittet meg med KEF Refrernce 105 høyttalerne, noe som var litt vemodig men jeg sitter jo uansett tilbake med to par knallgode høyttalere (og får uansett bare benyttet ett av parene, så jeg trengte dem jo uansett ikke). At de ble handlet av en koselig kar fra Moss og at de kommer til et greit hjem hjelper jo på, så nå blir det hans prosjekt og ikke mitt å sette dem i utmerket stand både teknisk og kosmetisk... Selv får jeg konsentrere meg om det jeg har nå, tiden må etter hvert komme til IMF'ene og at de skal få nye konsensatorer etc.

Mulig Sony'en snart etter hvert skal legges ut for salg? Men vil jo bli vemodig også det....

Og så må jeg bestille meg nye kabler til vinylsnurra, de må jo ha sine meter med kabel. Jeg får ringe eller skrive til han som lager kabler for meg på bestilling og forhøre meg med hvilke kabler han kan lage til meg, må jo være to ledere og jordingskabel. Sendte melding til han akkurat nå, så nå er den forespørselen sendt.

---

Ellers så har ikke den nye TV'en min kommet i hus enda, men regner med at den kommer til Power Hønefoss en av de kommende dagene så nå kan det ikke være lenge før jeg får nytt TV. Er enda usikker på hva som skal skje med mitt gamle TV, men det blir nok til at jeg selger det for en liten sum, å kaste det vil være for ille og da ender det heller på veggen på soverommet selv om jeg ikke ser noen behov for det heller.

Blir filmkveld på meg i kveld ser det ut som, sannsynligvis den siste med det TV'et jeg har nå, jeg ser frem mot å få større skjerm i hus nå. Men før det blir filmkveld så er planen å ta en tur på butikken for å handle filmsnacks, mulig jeg også kommer til å kjøpe meg en kebab-tallerken på vei hjem igjen? Håper dere også får en fin lørdagskveld, det skal i alle fall jeg ha.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...