Gå til innhold

Har jeg gjort noe dumt nå?


Made4u

315 visninger

Det er ikke lenger enn 1,5 time siden jeg kjøpte min nye 75'' TV, som jeg sågar ikke har fått enda, og alt nå har jeg startet å spørre meg selv om jeg kanskje kjøpte for lite TV...? Skulle jeg kanskje ha dratt til med 82'' versjonen i stedet, den kostet tross alt bare 5000 kroner mer. Nå når jeg kom hjem og fikk satt meg ned så føler jeg nesten mer på den frykten for å ha kjøpt for lite TV heller enn glede over å ha oppgradert.

Nå vet jeg enda ikke hvordan det vil bli å få det nye TV'et i hus, de ser jo alltid mye mindre ut i butikken enn i et hjem, og med tanke på at stuen min ikke er alt for stor så kan jo 75'' fremstå som større enn hva jeg frykter at det er nå... Får vente å se til det kommer da, enn så lenge får jeg gå rundt å trippe utålmodig, at det uansett er en oppgradering fra den 50'' jeg har er helt klart.

Ble denne TV'en by the way:

En fjorårsmodell, men det gav den jo en hyggelig pris sammenlignet med hva jeg tenkte jeg skulle legge ut for TV, jeg er faktisk overrasket hvor billig det ble... 13.000 var slettes ikke verst.

Om mitt gamle TV skal gis bort eller selges for noen hunderlapper, det får jeg tenke på. Kan jo ha det på soverommet også for den saks skyld, men ser ikke at jeg har behov for å ha det der heller. Får annonsere det bort på Finn.no for to kebab-tallerken, så får noen overta det av meg... Det har vært trofast her i heimen i alle fall, i de 8-9 årene jeg har hatt det. Var jaggu på tide med noe nytt nå.

Så da blir det filmkvelder ut over høsten, litt mer kino-følelse enn hva jeg opplever nå. Kanskje kjøpe enda flere filmer, liker å ha det selv om jeg skal benytte Netflix mye også. Begynner å nærme seg et heftig underholdningsrom dette nå, Bedre sitte-comfort er vel det eneste jeg føler at jeg mangler nå, og selvfølgelig at jeg blir ferdig med Solid-Tech rack-løsningen min. Er i mål med alt det i løpet av høsten/året,

Kanskje skal jeg også pælme ut TV-benken min og satse på noe annet enn den, den blir litt for høy for mitt nye TV og nakkeskade vil man jo ikke ha... Hva jeg skal gå for da aner jeg ikke enda, enkelt blir det heller ikke å finne ut av for jeg har helt feil stue som utgangspunkt føler jeg, både høyttalernes størrelse, effektforsterkeren og platespilleren er samtlige komponenter noe som skaper hodebry. Hjelper jo heller ikke på at TV'en er stor og at jeg må ha TV-dekoder etc., altså må jeg rydde plass til duppedingser jeg helst skulle sett at ikke skulle oppta noen plass... Huff!! Men nå må jeg ikke ta de bekymringene på forskudd, det kommer først senere når alt er på plass her...

Fikk seriøse planer her nå om et DIY-prosjekt som ville vært helt genialt. Dessverre har jeg da kjøpt for lange Solid Tech-ben, men så ante jeg jo heller ikke tidligere hvordan jeg skulle komme til å se for meg at dette skulle bli. Jeg burde jo ha hatt en bedre plan fra tidlig start, men det hadde jeg jo ikke, og den brøleren ser jeg jo nå. Akkurat nå ble jeg litt oppgitt, men samtidig ser jeg jo også for meg andre løsninger så tiden får vise.

---

Men nå er det på tide å ta kvelden her, skal tidlig opp og på jobb igjen i morgen. God natt og ha en fin morgendag.

 

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...