Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    49
  • comments
    16
  • views
    1390

Liten status oppdatering...

Sign in to follow this  
Made4u

184 views

To lange dager på jobb nå, natt til mandag ble det for lite søvn (vanlig at jeg drøyer det for lenge søndagskveldene, og får desto lite søvn natt til mandag), så mandagen kom som vanlig litt brått på... Men så ble det for lite søvn også natt til i dag, at jeg våknet tre ganger gav jo heller ikke noen god søvnkvalitet, huff!!... Da er det veldig ok at jeg får sove en time lenger i morgen,, denne uken starter jeg jo egentlig klokken 08:00, men så ble det jo slik at jeg måtte starte 07:00 både i går og i dag... Den ekstra timen i morgen, fy fader den skal bli kjærkommen altså.

Snart leggetid nå, har nemlig en plan om å ha lagt meg innen klokken 23:00 i dag. Om det blir en realitet, ja det er en annen sak... Ikke helt enkelt å være B-menneske, man blir jo mer og mer ute av det etter som uken går mot slutten. Men kan kanskje, jeg håper i alle fall det, avspasere på torsdag... En fridag frister veldig nå kjenner jeg, dessuten har jeg jo en del som må bli gjort og det trenger jeg jo tid til, så satser på fri på torsdag (at jeg skal ha det var i alle fall planen, men så trenger vi jo at noen trår til litt på jobben nå for tiden med noen permitert og med andre ute i ferie).

Ellers så har jeg besluttet at jeg kanskje skal selge Kef'ene, det ser altså slik ut... Hadde egentlig ikke planer om det, men så registrerte jeg at en ville kjøpe et par og da tenkte jeg at hvorfor ikke? Det er bedre enn at de bare står stuet bort her i alle fall, for det er jo det dem vil her hos meg. Så da kan de like gjerne få et nytt hjem tenkte jeg da... Litt sært å selge dem midt i feriepenge-tiden hvor man uansett ikke trenger penger, men da kan jeg jo gjøre noen nye investeringer... Hva det blir derimot, det er ikke avgjort.

Runder av her for denne gang, skal hente meg drikke nå for man blir raskt dehydrert i denne varmen.

 

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...