Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    49
  • comments
    16
  • views
    1390

Gratulerer med dagen!

Sign in to follow this  
Made4u

261 views

17'de mai i dag, en dag jeg skal benytte til å lade opp til å starte på jobb igjen etter første del av årets ferie, skal starte tidligere enn normalt i morgen så det blir en brå start regner jeg med. Men jeg ser frem til å komme på jobb igjen, man blir jo litt rastløs av å ha ferie og sjokkerende nok synes jeg det å ha ferie er mer slitsomt enn å jobbe. Forstå det den som kan.

Holdt akkurat på å få hjertestopp nettopp, for satt her i stuen og ante fred og ingen fare og så kom brannbilen med blålys i sakte fart. Umiddelbart tenkte jeg, "Åh nei, brenner det her nå?" Jeg koblet det jo ikke opp mot at det er en annerledes 17'mai i år på sparket, jeg rev meg ut av sofaen bare for å se at der kom en Politibil med blålys også... "Nå er det virkelig alvor", tenkte jeg. Umiddelbart så jeg en annen lastebil med norske flagg og gule blinklys... "Pew!", jeg trengte litt tid før det demret for meg der enda jeg har lest og sett mer enn nok alternatib 17 mai feiring i dag.

I kveld blir det sjakk på TV, det kommer jeg jo til å følge med på, såpass fascinert er jeg av hva Magnus Carlsen holder på med. Blir jo da en rolig avslutning på dagen, og så er planen å legge meg ganske så tidlig i dag så jeg får mest mulig søvn før morgendagen. Blir nå tre dager med jobb, dernest fri på torsdag, før jeg skal jobbe fredag igjen. Sant nå vet jeg ikke om dette med fri på torsdag, den er litt usikker da nå er det to til som er Corona-permitert hos oss, så da blir det nok jobbing dersom noen er syk eller borte av andre årsaker. Vi har alle fått varsel om at vi kan måtte komme til å ofre avspasseringsdagene våre. men greit nok for da blir det mer i kassa så jeg kan leve med det i og med at jeg har mange planer for hva jeg skal bruke penger på fremover. Men jeg håper jo mest på at jeg kan ta den dagen fri, naturlig nok. Men skal det bli en ofret fridag, ja så passer det greit nå like etter at jeg har hatt ferie.

Runder av her nå, tid for å lage middag snart.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...