Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    49
  • comments
    16
  • views
    1418

Så var turen kommet til barskapet...

Sign in to follow this  
Made4u

252 views

Jeg har et barskap, men jeg åpner det for sjelden, like fult føler jeg at tiden er inne for påfyll i barskapet. I dag går derfor trolig turen til Vinmonopolet, nødvendigheten av den turen kan man dog stille spørsmål ved for flaskene kommer nok for det meste bare til å stå der dem. Jeg må bli flinkere til å invitere folk på besøk.

Får starte med å overtale gamlingen til å komme på besøk hit, har såvidt nevnt for han at jeg kan sponse turen for han og selvfølgelig plukke han opp i Hønefoss, og det var han forsåvidt også positiv til men ville jo vente med den turen til sommeren nærmer seg. Selv får jeg finne en langhelg i kalenderen, gjerne flere så jeg kan få sendt han noen forslag til når det kan passe.

Nå skal jeg ikke invitere han hit med tanke på å tømme barskapet altså, er mer med besøk av andre det blir åpnet. Men må jo invitere andre hit også, eller generelt ta en fest oftere enn hva jeg gjør... Kanskje ikke så enkelt det når jeg bor her i bygda, jeg bor generelt litt usentralt med tanke på det å ha et barskap, for skal jeg ut så blir det jo uansett til at jeg må reise bort. Men liker jo hjemmefester også, og da må jeg nødvendigvis ta flere initiativ for å arrangere det.

Blir uansett ikke feil, føler jeg, å fylle barskapet med mer enn hva som står i det nå... Jeg ser utelukkende bare muligheter ved det, jeg har jo alltid interessert meg for god mat og drikke, så hvorfor ikke? Har en klar plan for hva jeg skal handle i dag. Det blir noen viner og så er planen å handle en akevitt, og så blir det kanskje en flaske med noe annet også.

Helt siden jeg var ung og festet ganske mye, i alle fall sammenlignet med nå, så har jeg drømt om å ha et eget barskap. Blitt drukket mye rart opp gjennom årene, i alle fall fra da jeg var 18 år og inntil jeg var ca 25. Etter det ble det jo sjeldnere, og nå er det alt for sjelden med tanke på hvor artig det kan være å ta seg en fest. Er det jeg har planer om å gjøre noe med fremover.

Ser også ut til at det blir en strålende fin dag i dag, blir ikke feil å ta seg en tur ut da, skal handle mer også men det blir fortrinnsvis mat og andre dagligvarer. Ellers så blir det jo til at jeg skal kjøre noen klesvasker i dag også, slik det også ble i går etter at jeg kom hjem fra ferieturen min vestover.

Kanskje skal jeg også handle mer, en tur innom Biltema kanskje (?), og så er det en annen butikk jeg ikke vet navnet på men som selger mye "rart", kanskje skal jeg ta turen innom den og se hva de har? Eller hva med en tur innom lagerutsalget i Jevnaker, der har de også mye man kanskje ikke forventer at man trenger eller vil kjøpe... Noe må man fylle dagen med!!

Ikke all verden å fylle fridagene med som dere skjønner, men er deilig å ha ferie like fult, avslappende å bare skulle måtte gjøre lystbetonte ting. En tur til Ikea for å handle flere Gnedby-hyller står også på listen over ting jeg kan gjøre nå en av dagene denne uken, jeg får forhøre meg med Silviu om han har tid og anledning til å treffes en dag, så får jeg ta to fluer i ett smekk den dagen jeg eventuelt legger turen i retning Oslo... Eller skal jeg kanskje finne på annet? Tiden får vise!

Lyst å vaske bilen også en dag, både innvendig og utvendig. Bilen var strøken den før jeg reiste på ferie, nå derimot... Spesielt innvendig må noe gjøres nå, for jeg har kjørt rundt med både barn og katt i bilen og spesielt sistnevnte ser man godt at har vært i baksetet da den røytet noe hinsides, så er fult av hår i baksetet nå - så må støvsuge og få bort det.

Ikke så mye mer å skrive om herfra nå, får heller oppdatere mer når jeg har fått gjort noe mer spennende. I går ble det forrsten bare en dag hjemme, årsaken til det var mest fordi jeg både var trøtt og litt sliten etter ferien og sikkert også lang kjøretur hjem igjen. I dag derimot er energien mye mer tilbake, så i dag skal jeg utnytte den og komme meg ut av leiligheten.

Unner dere en fin uke også, selv skal jeg nyte de få dagene som er igjen før jeg skal på jobb igjen kommende mandag. Jeg både ser frem imot den dagen, men samtidig ikke fordi det jo er litt herlig å ha ferie også selv om man kan bli litt rastløs når man ikke lenger er på reisefot.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...