Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    49
  • comments
    16
  • views
    1418

Det ble Solid-Tech...

Sign in to follow this  
Made4u

262 views

Det ble Solid-Tech på meg, rett og slett fordi det er det fineste rack'et synes jeg. Har bestemt meg for å gå for en løsning hvor effektforsterkeren skal stå på en base plassert på gulvet mellom høyttalerne, så skal jeg bygge et rack i fire høyder som skal stå et annet sted i stuen hvor platespilleren plasseres på topp. Det kommer til å ta seg veldig flott ut synes i alle fall jeg, og dessuten blir det praktisk.

Men det blir dyrt da, så jeg handler litt og litt. Man trenger jo fire bein for hver høyde, to ben alene koster mer enn 2000 kroner og så koster en vanlig plate 2500 kroner, i tillegg kommer underlag til spikes m.m. Platespiller-hyllen alene koster mer enn 5000 kroner bare den (er alt kjøpt), og så langt har jeg kjøpt to høyder (hvorav den lille riggen til effektforsterkeren og grunnplattået i det som etter hvert skal bli selve racket).

Effekttrinnet skal plasseres oppå en slik mellom høyttalerne:

Hybrid-Rack-1.jpg.d52ab2a79f20ce395f1fbaf8d20e3d2c.jpg

Hybrid-Rack-2.jpg.12aa7f31b070f9c4fba1fad30a873404.jpg

Denne oppå der, rillene i bena på racket matcher også rillene på kjøleribbene i front på effektforsterkeren, så dette MÅ bare bli lekkert tenker jeg.

2143157992_rotelrb.jpg.48c51f44df1d14d95d5666c24e056f26.jpg

Ellers så skal jeg jo bygge et fire høyder rack, som sagt har jeg alt kjøpt ett nivå der og inklusive den dyreste topp-platen som er ment for vinyl-riggen... Jeg MÅ ha ny platespiller altså, et smykke av en platespiller som skal stå på toppen der. Hvilken vet jeg derimot ikke enda, men har jo noen alternativer så det får jeg tenke mer på.

Racket kommer derimot til å se ut som dette:

615607975_hybrid4h.thumb.jpg.8f5cb4a7caa5382d9f1f9a7b4eaeef67.jpg

Noe i meg har lekt litt med tanken på å bytte ut på noen av komponentene, kanskje kvitte meg med Marantz.kildene og gå fullstendig for Rotel? Men nå har jeg veldig gode produkter som også tar seg veldig flott ut, men det blir jo litt stil-krasj med to forskjellige merker. Jeg får fullføre racket først og så får jeg få på plass den riktige vinyl-riggen. Skal gjøre litt research rundt det med vinylsnurre de neste dagene, tenke på hva det kan bli?

Ellers så går turen til vestlandet i slutten av uken, har jo ferie så skal over dit en tur og besøke familie og venner, ser frem imot den turen, Men blir nok ikke der hele ferien, jeg slapper tross alt mer av hjemme. Får se hvor lenge jeg kommer til å bli der, skal besøke Voss og ikke minst Odda/Tyssedal, om turen også går andre steder er ikke avgjort enda, jeg får et tett program i vest i alle fall.

Men nå er det snart leggetid her, jeg ønsker at morgendagen kommer raskt for jeg håper Solid-Tech produktene som jeg kjøpte i forrige uke kommer i morgen (?), jeg kan nær ikke vente med å få skrudd de sammen og se hvordan effektforsterkeren tar seg ut på den riggen. Bilder kommer når det er i orden,

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...