Jump to content

Avslappende påskedager...

Sign in to follow this  
Made4u

291 views

Det er deilig at påsken er her, avslappende dager hjemme blir aldri feil, følelsen av å våkne opp uten at det er vekkeklokken som ringer er bare ubeskrivelig. Å våkne opp til en dag med lystbetonte gjøremål og underholdning er også en fin ting, og jeg har jo mange medier å slå i hjel timer med og dessuten elektronikk som løfter opplevelsene så det bare blir enda bedre... Så disse påskedagene er en fin tid.

I morgen blir det handletur på meg, men hvor den går har jeg enda ikke helt bestemt meg for, det kan bli til Oslo men mest sannsynlig blir det til Gran, Hønefoss eller Jessheim. Skal innom Biltema først og fremst, må handle lyspærer og andre ting til bilen, og så må mat for resten av påskeferien handles. Mulig jeg kommer til å handle mer også, men noen bestemte planer for hva har jeg ikke.

I dag blir det filmkveld, men før jeg kommer så langt er planen å gjøre litt hjemme, skal i gang med det så snart denne bloggen er oppdatert. Tenkte jeg skulle gjøre ting som har blitt utsatt og utsatt i det lengste, ting jeg nå har grei tid på å få unnagjort, er nok av slike oppgaver her hjemme også. Når jeg er ferdig med det så tenker jeg å ta turen ned på Bunnpris på Roa og handle meg noe snacks til filmkvelden.

Ikke så mye annet å berette om fra denne kanten nå, er som sagt for det meste avslappende påskedager alene dette, men det får meg jo til å føle en stor frihet når jeg ikke behøver å forholde meg til andre, mer avslappende kan det vanskelig bli og jeg fortjener disse dagene nå. I mai har jeg ferie igjen, men da blir det jo mye mer som skjer og de to ukene vil bli mer pes... Sant nå må jeg se an Corona-situasjonen og hvordan forholdene er når den tid kommer.

Nå runder jeg av her, vil komme i gang med ting. Ha en fortsatt god påske dere som leser dette også. selv skal jeg nyte min.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...