Jump to content

Norsk bris

Sign in to follow this  
 • entries
  4
 • comments
  0
 • views
  323

Hvordan velge en tannklinikk og en god tannlege?

Sign in to follow this  
NataShynie

305 views

Der etikk, integritet og ekte pasientbehandling eksisterer.

Gratis medisin er ugjenkallelig en saga blott. Når vi lever i forhold til relativt nye markedsforhold for oss, ble vi møtt med behovet for ikke bare å betale for behandling (som i prinsippet lenge har vært naturlig for hele den siviliserte verden), men også å velge hvem som skal betale. Tannbehandling har aldri vært en billig "nytelse." I dag, når prisene på essensielle produkter stadig øker, vil jeg spare minst noe. 

Vårt sinn sier at de ikke sparer på helse, og de fortsetter å se i annonser der det er billigere å få en sel eller krone. Som et resultat av økt etterspørsel begynte tannklinikker i økonomiklasse å dukke opp. Men når vi finner rimelige priser, oppstår spørsmålet, hvorfor er de billigere? Hva sparer de på disse klinikkene? Virkelig på eksperter og forbruksvarer?

Hvert år åpner noen tannklinikker, andre stenger og andre finnes stabilt, som Tannlegevakt i Follo | Vinterbro Tannlegesenter Hvordan navigere i det enorme antallet tjenester som tilbys, hvordan finne ut hvor rimelige prisene er, og om de tilsvarer behandlingsnivået? I denne forbindelse forblir spørsmål nummer 1, i henhold til hvilke kriterier, velg en tannklinikk, slik at det senere ikke vil være "smertefullt" ikke bare for tiden og pengene brukt, men også for den tapte helsen. 

Her er noen funksjoner du bør vurdere. 

Administratoren er den første som møter deg på klinikken, så vær oppmerksom når du snakker med henne om hvor godt du blir informert. Administratoren er ikke lege, men nøkkelpunktene i klinikkarbeidet, svarene på de mest stilte spørsmålene skal gis kompetent, høflig og diskret. Uten å motta svar på alle spørsmål, etterlater en samtale med en kompetent administrator samtidig en følelse av tilfredshet. Og hvis administratoren anbefaler en konsultasjon med en lege, antyder dette at spørsmålene du stiller er over hennes kompetanse eller er for spesifikke. En konsultasjon med en høyt kvalifisert lege vil gi deg et uttømmende bilde av tilstanden til tennene og tannkjøttet. 

For tiden er utvalget av tjenester som tilbys av tannklinikker så stort at det er lett for pasienten å bli forvirret i dem. Legen til en god tannklinikk må forklare deg fordeler og ulemper med en bestemt behandlingsmetode. Om ønskelig kan legen utarbeide en plan for behandlingen og protesene dine, orientere hvor mye det vil koste, og hvor lenge du kan komme til det ideelle munnhulen for deg. Og selv om prisene i denne klinikken viser seg å være uakseptable for deg, vil du ha en kompetent konsultasjon og en profesjonelt utarbeidet behandlingsplan som du kan sammenligne med den foreslåtte behandlingsplanen i enhver annen klinikk. 

Vær oppmerksom på om klinikken tilbyr et komplett utvalg av tannpleie. Når leger på alle områder jobber i klinikken, blir det mulig å velge den mest optimale for hver pasient fra en rekke behandlingsalternativer, og ikke legge den innenfor klinikkens begrensede evner.

Vær oppmerksom på om legene jobber som et team, eller hvis en tannlege med allmenn formål vil akseptere deg. Det er allerede universelt anerkjent at en smalere spesialisering bidrar til å oppnå dypere kunnskap, finpusse ferdigheter og bringe nivået til en lege til perfeksjon. Umulig å omfavne det store. Derfor er det bedre å "vite alt om noe og noe om alt" enn å stille spørsmål ved alle punkter i dets universalitet. 

Gitt den økende forekomsten av hepatitt og HIV-infeksjon, må du være sikker på at du ikke er i faresonen for infeksjon på denne klinikken, da klinikken har streng kontroll over desinfeksjon og sterilisering. Du kan bedømme dette ut fra antall engangsstoffer (skodeksler, bleier, masker og hansker av leger og assistenter, vesker med verktøy som åpnes når du har dem, tilstedeværelsen av bakteriedrepende lamper og steriliseringsskap på kontorene). 

Jeg anbefaler heller ikke å velge en klinikk i henhold til det beryktede territorielle prinsippet (de nærmeste klinikkene tilbyr ikke alltid hjelp av høy kvalitet til en fornuftig pris, og timen spart på turen kan føre til uforutsette komplikasjoner og ekstrautgifter). Derfor, når du velger en tannklinikk etter region, må du først og fremst spørre om forberedelsesnivået til legen du vil bli behandlet for. 

Hvordan velge en god tannlege?

En personlig tannlege er ikke en luksus, men et rimelig valg av en person som ikke er likegyldig til sitt image og helse. Borte er de dagene hvor den ideelle tilstanden til tennene ble ansett som privilegiet for skuespillere eller TV-presentatører. I dag er det ganske vanskelig for eieren av et feilaktig smil eller en "gylden kjeve" å finne en prestisjefylt jobb eller gjøre en karriere.

Hvor og til hvem du skal gå for behandling? - Dette spørsmålet angår pasienter mest av alt. Undersøkelser har vist at pasienter som søker hjelp fra private tannklinikker i Moskva, har endret tre til fire leger de siste fem årene. Derfor er det ikke så enkelt å finne en god spesialist som kan stole helt på. Dessverre er det ikke alle som har fått lisens fra staten for denne type aktiviteter som kan behandle tenner.

Valget av en tannlege er en alvorlig sak, fordi du stoler på legen din med helsen din, og ikke bare helsen til tennene, men også hele kroppen. Leger fra større tannklinikker er utdannet i ledende tannhelsesentre i Russland, Europa og USA, og samarbeider med store forskningssentre og institutter. Spesialister på dette nivået eier de mest moderne behandlingsmetodene og har lisenser for bruk av de mest moderne teknologiene. En varm og hyggelig atmosfære, tillitsfulle forhold mellom lege og pasient er grunnlaget for deres gjensidige forståelse, som garanterer vellykket fullføring av behandlingen. Vet hvordan du skal se og føle det, stol på intuisjonen din når du velger en tannklinikk og en behandlende lege.

Generelt sett er den beste anbefalingen ikke høy reklame, men antall pasienter som bruker en leges tjenester fra år til år. Og hvis tannlegen har sin egen "fanklubb", bestående av pasienter som bare går til ham, må du gjerne sitte i stolen.

Når man velger tannlege eller tannklinikk, fokuserer pasienten ofte bare på priser, og ikke alltid forstå forskjellen mellom en perfekt utført jobb og ikke av høyeste kvalitet, og av hvilken grunn koster en krone i en tannklinikk dobbelt så mye som i en annen, hvorfor en selet tjener ti år, og det andre fører til uendelige besøk på tannklinikker, etc. Men på ingen måte på prinsippet - jo dyrere, jo bedre. Selvfølgelig er tannbehandling en ganske dyr ting. Men kostnadene for et standard sett med tjenester er omtrent de samme overalt. Derfor, når du velger en klinikk, vil jeg råde deg til å fokusere på den gjennomsnittlige markedsprisen. Jeg må merke meg at prisene i klinikker på et ganske høyt nivå i gjennomsnitt er de samme. Følg veien til å finne en billig klinikk, 

Ved å betale for flere ganger mer betaler vi for interiøret, service og image til VIP-klinikken. Alle velger selv hva han er villig til å betale for: for langvarig helse, for helse og et glass konjakk, eller bare for å lindre smerter i dag. Det eneste som ikke kan diskuteres, er at helse ikke kan reddes.

Hva bestemmer til syvende og sist nivået på tannpleie?

 • høyt kvalifiserte leger

 • nyeste teknologi

 • individuell tilnærming til pasienten

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
 • Create New...