Jump to content

Travel periode og et godt spørsmål...

Sign in to follow this  
Made4u

273 views

I helgen gikk turen til Elverum-traktene på lørdag. Silviu skulle se på en bobil han vurderer å kjøpe og jeg fulgte med han for å se på den, planen hans er å reise kitt rundt i ferier og helger. Blir nok til at også jeg slenger meg på en og annen tur når han får kjøpt seg en bobil, om det blir den i Elverum-traktene vet jeg derimot ikke?

Dagen derpå, altså på søndag, møtte jeg Silviu i Oslo, sammen reiste vi til Nordstrand og så på høyttalerne jeg vurderte, sant nå vurderte jeg dem ikke bare for jeg kjøpte dem... Så nå er jeg den stolte eier av tre fantastiske par høyttalere, det føles bare herlig. Dernest bar turen til Skien, Silviu ville se på en bil der også. Det ble derimot bomtur, men jeg klager ikke for det var en fin tur vi hadde... Jakten på den rette bobilen fortsetter altså, blir spennende å se hva han ender med.

Ble en særdeles hektisk helg, og da spesielt søndagen da jeg reiste hjemmefra tidlig og kom sent hjem igjen. Men før jeg reiste hjem så reiste jeg opp til Per Tommy så han også skulle få se og oppleve mine nye høyttalere, de står hos han nå (og det andre reserve-paret mitt står hod Silviu), låner altså ut høyttalerne på ubestemt tid siden det jo uansett er hoved-paret mitt jeg har i egen stue

Når jeg kom til Per Tommy med høyttalerne så spurte han meg etter en stund, "Hva i all verden skal du med dem?, og det er jo et godt og treffende spørsmål når han jo vet at jeg allerede har to par fantastiske høyttalere. Jeg måtte derfor minne han om tidligere tider, når vi satte og bladde i HiFi-blader og drømte oss bort om dyrere stereoanlegg enn hva vi hadde råd til den gangen, der i blant nettopp de høyttalerne. Av Nostalgiske grunner og ren nysgjerrighet altså, og dessuten er jeg jo litt inspirert av at han i det siste har kjøpt seg flere spennende produkter, det har fått meg til å ønske å gjøre det samme.

Jobbuken har vært hektisk den også, i alle fall i dag men det var en lang dag også i går. Nå er det bare morgendagen igjen, så er det fem dager med fri hvor jeg i utgangspunktet ikke har noen planer, annet enn å lade batteriene med ting som er lystbetont... Ser frem til fridagene nå, siden det har gått voldsomt i ett de siste dagene, men tenker at jeg nok kommer til å bli litt rastløs og vil savne jobben også, men nok ikke første fridagen min.

Men nå må jeg runde av her, må få gjort noe vettugt før jeg skal legge meg, ikke alt for sent i dag tenker jeg, men må vente på en klesvask som står på og må henges opp... Men før det er det mat som venter, før jeg må rydde litt på kjøkkenet etter å ha spist.

Runder av med et bilde tatt i bua oppe hos Per Tommy, hvor høyttalerne mine har fått en sentral plass.

651485339_KefReference105.2.jpg.82dd6c0da4777158818dac28ecf53ceb.jpg

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...