Jump to content

Lenge leve galskapen...

Sign in to follow this  
Made4u

297 views

Jeg er i den heldige situasjon at jeg eier drømme-oppsettet, i grunn så overgår oppsettet jeg allerede har de villeste drømmene jeg en gang bar, så jeg er selvfølgelig mer enn fornøyd og ser ikke for meg at jeg har behov for noe annet. Like fult så vurderer jeg nå å kjøpe enda ett nytt par høyttalere, jeg som alt har to glimrende par. At paret jeg nå vurderer er dårligere enn det jeg spiller på nå, og dermed vil stues bort på rote-rommet mitt, det gjør det bare enda mer uforståelig at jeg vurderer å kjøpe et tredje par.

Men altså, nå har det dukket opp noe som er såpass spesielt at jeg nærmest tripper etter å reise å se på dem, og er de i den stand jeg håper på at de er så blir de nok sikkert med meg hjem også. Men det koster, i grunn for mye til at man egentlig kan handle slik på impuls, men det vil være så irriterende om de går til noen andre og du verden hvor stolt jeg ville være om de sto her hos meg... Så nå finner jeg jo ikke roen her.

Har pratet med Silviu om dette, og han kalte det galskap, og lurte på hva i all verden jeg skulle med dem? Godt spørsmål, for noen fornuftig svar har jeg jo ikke på det, er jo fult klar over at jeg absolutt ikke trenger å handle nå og at det ville vært mest fornuftig å la det være... Men altså, dette er kanskje en "one in lifetime"-sjanse, sant nå var det litt satt på spissen. Men altså, det er ikke hverdagslig å komme over noe som dette.

Har nær sagt avtalt med selger tid og sted, så nå vil jeg jo bare få med meg Silviu på lørdag så han også kan få ta del i den opplevelsen. Tar gledelig turen til Oslo for formålet, vil ikke se det som noen bomtur om jeg så ikke skulle ende opp med å kjøpe dem. Får dem derimot ikke med meg på lørdag, dersom jeg kjøper dem, de er alt for store til min lille bil og dessuten for tunge til at jeg klarer å bære dem med meg alene fra bilen og inn i hus. Så må hente dem med større bil senere, men vil jo få det travelt med det dersom jeg kjøper dem.

Ikke sunt at jeg frekventerer Finn, til det er jeg for impulsiv, ender for ofte som nå, Men pytt, har man en lidenskap så har man en lidenskap, man skal da være litt gal. :)

Plass vil de oppta, direkte små er de jo ikke... Men de skal nå få stå på rote-rommet sammen med TDL Electronics Studio 3 høyttalerne, som heller ikke vil være i bruk. Blir vel mer et skattekammer heller enn et roterom etter hvert, de skal derimot hentes frem når det skal testes og når jeg skal ha besøk etc. De er mindre enn IMF'ene som alt står i stuen da.

kef.thumb.jpg.968acace7c2720b955684f8b802908a1.jpg

Var et dårlig bilde av modellen det der, så her følger et bedre bilde.

9966-Kef_Reference_105-2_wm.thumb.jpg.dfc3befcfbe865579eb0cb19be028b76.jpg

Og et bilde med og uten grill i front.

331632389_kefmedgriller.jpg.f5bff0f2676f4178c8140a440709d96b.jpg

Nå er jeg jo spent selv, på hva det blir til, om jeg kjøper dem eller ei? Skal i så fall ikke fortelle noe til Per Tommy, han vil nok bli sjokkert når han kommer på besøk. Kanskje nettopp han eller Silviu skal få låne dem dersom jeg kjøper dem? Sant nå låner jo Silviu alt TDL'ene mine, IMF'ene blir i alle fall stående i stuen som hoved-oppsett.

Nå gleder jeg meg til lørdag altså, det blir en spennende helg dette og i verste fall en bomtur til Oslo og en kaffe sammen med Silviu. Men før det så får jeg nyte fridagen i morgen.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...