Gå til innhold
  • blogginnlegg
    54
  • kommentarer
    16
  • visninger
    1 973

Endelig kom skattemeldingen...


Made4u

322 visninger

Endelig kom skattemeldingen, jeg har for lenge gått og lurt på om jeg skulle få penger tilbake på skatten eller ville få en baksmell, å få svaret på det var det første jeg ønsket å gjøre når jeg kom hjem fra jobb i ettermiddag. I fjor fikk jeg igjen en ganske grei sum, så forhåpningene var jo til stede om at jeg skulle få en fin sum igjen også i år, men jeg fryktet også samtidig en baksmell så det var med en viss spenning jeg logget meg inn.

Ble både lettet og litt skuffet på samme tid, lettet over at det ikke ble baksmell men skuffet over at det bare ble 1300 kroner tilbakebetalt, det var ikke all verden men utgjør jo en grei forskjell fra å måtte betale. Så tross alt var det en ok følelse selv om jeg hadde håpet på noe mer. Tenker jeg skal bruke de pengene på noe unødvendig, en flaske med edle dråper til barskapet mitt kanskje? Fortsatt plass til mer i det selv om det er fullere enn noen gang, jeg må bli flinkere å invitere folk på besøk og tilby dem noe.

Ikke så lenge til Påsken nå, og i disse Korona-tider så har jeg avgjort at i Påsken så skal jeg holde meg hjemme. Er invitert til Voss for å besøke Ina og Kjell samt barna, og hadde i grunn sagt ja til det, planen er å isolere meg i stedet for og heller utsette den turen. Har to uker fri i mai, planen er å reise dit da i stedet for, sant nå må man jo se an forholdene da også slik ståa er nå for tiden. Skal heller ikke ha besøk i påsken, vil jo hverken smitte andre eller selv bli smittet, så får forskanse meg hjemme med Påskekrim og annet på TV og med PC'en i fanget og begi meg ut på dagsutflukter der det ikke er mange andre mennesker. Men altså, skal bli en grei påske det også, helt rolig altså og det kan jeg jo også ha godt av for jeg står mer enn greit nok på i hverdagen.

Ukedagene flyr og jeg har finere dager på jobb enn hva jeg pleier å ha, så skal ikke klage i disse Korona-tider, er ikke lenger alle som har noen jobb å gå til og dem misunner jeg absolutt ikke. I morgen går turen til Østfold, Fredrikstad og omegn, det vil bli en fin dag og jeg føler alt det går mot helg igjen... Det er rart å si det, men jeg trives i grunn bedre i ukedagene for tiden enn hva jeg gjør på fridagene, så ser ikke frem til hverken torsdag eller helgen som kommer nå (har fri både torsdag, lørdag og søndag), det blir litt lange og kjedelige dager synes jeg... Ikke kan eller vil jeg ta turen til Oslo for å møte Silviu heller, for dama hans er syk for tiden, trolig ikke Corona men tryggest å holde seg hjemme ja...

Ikke så mye mer å berette om herfra nå, er snart leggetid siden det er ny jobbdag i morgen. Men først skal jeg se Åsted Norge ferdig. Ha en fin uke dere også!!

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...