Gå til innhold

Tullete og unødvendig...


Made4u

352 visninger

Jeg vet at det er både tullete og totalt unødvendig, dessuten kan det være voldsomt dyrt, altså en kostnad man like gjerne kan droppe. Men altså, Solid Tech lager noen voldsomt flotte rack, å fremheve egne komponenter kan man ikke gjøre på bedre måte. Så da er jo spørsmålet om jeg skal ha meg et Solid Tech rack, eller om jeg skal slå fra meg den tanken eller eventuelt se mot andre løsninger?

Her er bilde av et Solid Tech rack, men de finnes i forskjellige varianter og utførelser og man stiller jo fritt til å bygge dem slik man selv ønsker, hvordan jeg skulle byttet opp et rack har jeg jo noen ideer om, jeg tenkte å plassere platespilleren på toppen i midt-rack og med kontroll og effekt-forsterkerne under denne, så så plassere Marantz UD-7007 på ene siden og Marantz NA-6005 på andre siden, selvfølgelig med komponentene løftet opp på spikes. Det ville sett lekkert ut i alle fall...

672340682_solidtech.jpg.47c8c1767f1c2d51362e7e5a77d8b741.jpg

Men det finnes jo andre løsninger også, både enda dyrere men i de fleste tilfeller vesentlig billigere, kan ta seg bra ut det også. Problemet er bare at hva enn jeg velger så vil det ha sine kompromisser og jeg vil stå overfor noen problemstillinger. Hva med TV og andre komponenter, hvor skal de plasseres etc.? Her i leiligheten har jeg absolutt ikke mye fleksibilitet med tanke på plassering etc.

Ideelt sett så skulle man hatt sitt eget HiFi. og lytte-rom. så kunne man gjort det beste ut av forutsetningene man hadde der, de færreste har jo det og da er det stuen man må forholde seg til. For de aller fleste er det et vanskelig utgangspunkt, jeg er ikke alene om å ha det slik, leser til stadighet om dem som sliter med dette (også med færre muligheter enn hva jeg har).

Så da blir det å gå i tenkeboksen fremover...

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...