Jump to content

Tullete og unødvendig...

Sign in to follow this  
Made4u

323 views

Jeg vet at det er både tullete og totalt unødvendig, dessuten kan det være voldsomt dyrt, altså en kostnad man like gjerne kan droppe. Men altså, Solid Tech lager noen voldsomt flotte rack, å fremheve egne komponenter kan man ikke gjøre på bedre måte. Så da er jo spørsmålet om jeg skal ha meg et Solid Tech rack, eller om jeg skal slå fra meg den tanken eller eventuelt se mot andre løsninger?

Her er bilde av et Solid Tech rack, men de finnes i forskjellige varianter og utførelser og man stiller jo fritt til å bygge dem slik man selv ønsker, hvordan jeg skulle byttet opp et rack har jeg jo noen ideer om, jeg tenkte å plassere platespilleren på toppen i midt-rack og med kontroll og effekt-forsterkerne under denne, så så plassere Marantz UD-7007 på ene siden og Marantz NA-6005 på andre siden, selvfølgelig med komponentene løftet opp på spikes. Det ville sett lekkert ut i alle fall...

672340682_solidtech.jpg.47c8c1767f1c2d51362e7e5a77d8b741.jpg

Men det finnes jo andre løsninger også, både enda dyrere men i de fleste tilfeller vesentlig billigere, kan ta seg bra ut det også. Problemet er bare at hva enn jeg velger så vil det ha sine kompromisser og jeg vil stå overfor noen problemstillinger. Hva med TV og andre komponenter, hvor skal de plasseres etc.? Her i leiligheten har jeg absolutt ikke mye fleksibilitet med tanke på plassering etc.

Ideelt sett så skulle man hatt sitt eget HiFi. og lytte-rom. så kunne man gjort det beste ut av forutsetningene man hadde der, de færreste har jo det og da er det stuen man må forholde seg til. For de aller fleste er det et vanskelig utgangspunkt, jeg er ikke alene om å ha det slik, leser til stadighet om dem som sliter med dette (også med færre muligheter enn hva jeg har).

Så da blir det å gå i tenkeboksen fremover...

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...