Gå til innhold
  • blogginnlegg
    54
  • kommentarer
    16
  • visninger
    1 971

Litt av hvert


Made4u

375 visninger

Normalt starter jeg på jobb klokken 08:00 om morgenen, nytt er det at jeg mandag og tirsdag (annenhver uke) skal starte på jobb klokken 11:00 i stedet. Å kunne sove tre timer lenger i morgen er jo herlig, men jeg kan definitivt styre min begeistring for å skulle måtte jobbe tre timer senere på dagen de dagene og ukene det gjelder. I morgen blir den første dagen hvor jeg skal starte senere, jeg er spent på hva som da venter meg, håper at det blir bedre enn hva jeg ser for meg nå for i utgangspunktet er jeg litt negativ til dette.

Ellers kan jeg meddele at jeg nærmest har avklart deler av ferien i år alt, i Mai skal jeg være med Maryana og Silviu til Romania, sistnevnte har mast i flere år at en slik tur vil han ha meg med på, i år blir den turen endelig noe av og jeg gleder meg til det og tenker at det skal bli spennende. Hva jeg skal i hovedferien min som kommer senere aner jeg derimot ikke, men har litt lyst å reise ut av landet også da, tiden får vise om det da blir en sydentur på meg.

Men før den tid kommer påsken, hva jeg skal gjøre da aner jeg absolutt ikke? Men har i grunn mer lyst til å invitere noen hit da enn å reise bort selv, ett eller annet må jeg jo nesten finne på da også, hva blir derimot det store spørsmålet, Enda ikke forhørt meg med noen i vest eller for eksempel Silviu her i øst. må starte å tenke på det også snart... Om jeg ikke finner på noe bedre så kanskje jeg reiser til Tyssedal/Odda likevel, i så fall ramler jeg sikkert innom Voss også... Men altså, det frister mer å være her i Øst og å finne på noe her.

Helgen som har vært har gått raskt, den går jo mot slutten allerede, skal bare se Farmen nå i kveld og kanskje snurrer jeg også i gang en film etter det siden jeg kan sove lenge i morgen... Tiden får vise hva det blir til.

Ellers kan jeg si at jeg har fått for meg en litt skrudd ide om at jeg skal på ski igjen neste sesong, selv om kneet mitt nok ikke vil like det (jeg håper bare ar det tåler det)... Akkurat det er jo ingen god ide, men jeg ser jo at Silviu har kjøpt seg ski og forsøkt seg i bakken for første gang i år, han trenger definitivt en skiinstruktør og hans nivå kan jeg jo som gammel alpinist holde selv om jeg jo ødela kneet mitt nettopp på ski... Jeg hadde gitt opp skikjøring jeg da, men det var inntil han sa at han synes det var artig selv med hans nivå . da tenkte jo jeg at hvorfor skal det da ikke være artig også for meg å stå på ski på dansketurist-nivå? Jeg mener, det trenger jo ikke nødvendigvis bli kjedelig det sammenlignet med da jeg dreiv aktivt med alpint og levde og åndet for skikjøringen. Kanskje gar det vært feil av meg å tenke at det blir kjedelig når jeg ikke kan utfolde meg i bakken, slik har jeg jo tenkt i alle disse årene siden sist jeg hadde ski på bena. Det blir spennende da, både å kjøpe utstyr igjen og ikke minst å spenne på meg de skiene.

Får runde av her for denne gang, har annet og bedre å ta meg til enn å sitte her og skrive. Få i gang oppvaskmaskinen f.eks., vil ha det gjort før Farmen starter, noen andre småting må også gjøres. Så får hive meg rundt. Ha en fin søndagsaften, det skal i alle fall jeg ha.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...