Gå til innhold

Oppdatering


Made4u

419 visninger

Inspirert av Per Tommy som har handlet mye spennende i det siste, han har kjøpt flere høyttalerpar og spennende elektronikk m.m., ja så kunne ikke jeg være noe dårligere. Så jeg kjøpte her om dagen et par TDL Electronics Studio 3, et par fantastiske høyttalere som skal bli lånt ut og som skal få stå på roterommet mitt og bli hentet frem når jeg har demo.kvelder etc.

Slik ser dem ut, sant nå er dette ikke høyttalerne jeg har kjøpt meg, dette bildet er lånt på internett, men mine ser helt maken ut om man tar bort dekselet som er i front.

380719225_TDLStudio3.thumb.jpg.c8919cd24fe7e63eb435c88c54180cda.jpg

Konstruksjonsmessig så ser dem ut som dette (se bildet under), det er transmissionline-høyttalere som IMF'ene jeg har og som fortsatt vil være hovedhøyttalerne mine. Men er fint å eie et par TDL også synes jeg, så nå er jeg en stolt eier av det.

1823886678_TDLStudio3.thumb.jpg.cc7deae2e4d36cd3caa37f2af726c17d.jpg

Planen er å kanskje kjøpe meg en ekstern Riaa-forsterker også, og så skal platespilleren få ny stift, men når det blir er enda ikke bestemt... I løpet av året en gang, har mange planer for hva som skal handles i løpet av året så nå må jeg starte å tenke mer økonomisk for jeg har planer om å besøke Romania med Silviu og dama hans også i år, de kommer jo derfra og han har lenge maset om at jeg må bli med han der... Det skal bli spennende å besøke Transylvania og Draculas slott da, samt Bucuresti m.m., ikke aner jeg hva han vil vise meg der men de som kommer derfra skal få være min guide, planen er å leie oss bil der og reise rundt og besøke forskjellige steder. Skal også prøve meg på ski igjen neste vinter har jeg fått for meg, akkurat det er jeg spent på hvordan kneet vil takle nå, må da starte på null igjen og investere i nytt utstyr og det må jo være bra så da må jeg jo også legge av litt penger til det... Får satse på at det blir litt overtid på meg ut over høsten, nå i det siste har det ikke blitt mye av det men det er også veldig ønskelig nå siden jeg jobbet så masse som jeg gjorde i høst.

---

Forrige uke arrangerte vi HiFi-aften, Silviu tok da turen hit fra Oslo og vi besøkte Per Tommy. Det ble en koselig aften med forskjellige øltyper, spekemat og lytting til diverse, håper vi kan gjenta en slik kveld etter hvert da jeg synes slik er koselig. De hadde større ølutvalg enn jeg regnet med også på Jevnaker, så det var nok av sorter å velge blant. Har også invitert flere til demo her, så det kan bli noen spennende HiFi-kvelder fremover. Men det blir uten TDL'ene jeg nettopp har kjøpt, for de er på utlån og vil nok være det i ganske lang tid fremover.

Ellers skjer det ikke all verden her foruten jobben, har vært litt redusert de siste to ukene men er op bedringens vei nå, og godt er det. Herlig med helg nå, en rolig helg hjemme med vintersport på tv, film og musikk og litt knotting på PC'en m.m. Kunne ikke passet bedre enn det nå...

 

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...