Gå til innhold

Drømmer om ny TV


Made4u

450 visninger

Har i dag en 50" TV, men drømmer jo om noe større og leker derfor med tanken om en 75" TV, forskjellen mellom en 50" og en 75" er et størrelsesforhold som dette:

50-inch-16x9-vs-75-inch-16x9.png.7ceebaf8dfc46f8feba60b6759ee6d17.png

Jeg ser frem til å få et ordentlig TV i hus, få litt kino-følelse her hjemme når jeg ser film, i løpet av året så kommer en ordentlig TV på plass her og jeg gleder meg som en liten unge.

Har den siste tiden lest meg mye opp på hva jeg skal kjøpe og hvorfor, og har vurdert flere modeller, billige TV-apparat får enn for 10-12.000 kroner, men jeg har ikke tenkt å kjøpe meg et dårlig TV så det vil komme på mellom 18-25.000 kroner, men fult ut overkommelig det også. Det MÅ være Qled eller Oled, ikke en utdatert LCD-skjerm.

---

Samtidig så skal jeg handle meg to kino-sofaer i god kvalitet, om det blir en tre-seter og en to-seter eller to stk. to-setere, ja det har jeg ikke bestemt meg for enda, Ser det er mange billige kino-sofaer på markedet, men jeg ønsker noen som både ser bra ut og som er kvalitet og det utelukker de aller fleste kinosofaene dessverre. Akkurat det å finne riktig kinosofa er ingen enkel oppgave.

Mulig det blir en hjørnesofa også, da det passer veldig greit inn her. Jeg liker for eksempel denne:

kinosofa.png.0df05cc75c5e1998dc22a6f1f96078d9.png

Link med flere bilder av sofaen: https://www.mobelringen.no/cinema-sofaoppsett

Tiden får vise hva jeg lander på, men ser det som viktig med grei comfort når man sitter foran TV og ser film eller lytter til musikk, og man bruker jo en del tid til begge deler så hos meg har underholdning høy prioritet.

---

Angående film, jeg tenkte faktisk jeg skulle snurre i gang en film nå før jeg legger meg, greit å runde av helgen med det synes jeg. I morgen starter jo en ny uke på jobb, håper det blir en fin uke...

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...