Jump to content

Fem uker ferie, frem til 6 januar 2020

Sign in to follow this  
Made4u

521 views

I år skal jeg ikke jobbe mer, hvor herlig er ikke det? :) I dag var siste dagen min på jobb i år, at den tilfeldigvis også var lønningsdag og at det har vært strålende vær har heller ikke lagt noen demper på stemningen. Så innledet og markerte det hele ved å kjøpe med meg Take-Away middag i dag og hadde også handlet inn kake til dessert, planen var å se film.

Men sliten som jeg var så sovnet jeg fra både filmen og kaken, og våknet ikke opp før rundt klokken tolv. Nå som klokken er 02:27 i skrivende stund så er planen min å snart sove igjen, så får jeg våkne opp i morgen tidlig og ha ny energi og er forhåpentligvis opplagt, planene for morgendagen er ikke mange da det eneste jeg skal er å handle for helgen. Tenkte å handle pinnekjøtt til Søndag, det ville vært en god søndagsmiddag tenker jeg.

Blir TV, film, musikk og internett-helg på meg nå, planen er å gjøre minst mulig og å bare slappe av, det skal bli deilig. Så får gjøremål vente til uken som kommer, tenker da at jeg skal ta meg en tur til Hønefoss og reise innom Per Tommy sin jobb å støvsuge bilen bl.a., den skal også få en vask både innvendig og utvendig (siste dersom været tillater det). Og så skal jeg innom Biltema og handle godlukt i bilen og kanskje også noe annet bil-tilbehør.

Får besøk neste helg, akkurat det ser jeg frem til, men en litt forvirrende situasjon det med besøk for pr. i dag så vet jeg enda ikke hvem som kommer eller ikke kommer (?). Jeg får bare avvente og se hvordan neste helg blir... Mandag neste uke går derimot turen vestover, og planen min er jo å være i Vest, besøke Odda/Tyssedal, Voss, Husnes, Haugesund bl.a., har mange jeg skal møte i juleferien.

Runder av her nå, men kommer nok snart en oppdatering igjen da nå vil jeg naturlig nok ha mye fritid til å kunne oppdatere her. Ikke like enkelt det når jeg har lange dager på jobb og heller prioriterer annet når jeg har fri.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...