Gå til innhold
  • blogginnlegg
    54
  • kommentarer
    16
  • visninger
    1 971

Nå snakker vi...


Made4u

653 visninger

Mandag hadde jeg selskap av Trond på jobb, han ble med meg en dag og fikk se hva jeg driver med. Tror han ble litt sjokkert over hvor mye venting det var, vi ventet sikkert fem timer til sammen den dagen. Tror han kjedet seg med det, men det var i alle fall ikke stressende da, men litt synd at det ble en såpass kjedelig dag når han først skulle følge meg på jobb.

- - -

I morgen kommer Silviu og Per Tommy på besøk, jeg har handlet inn øl og jeg har jo barskap, dessuten er planen å lage gløgg (Silviu skal handle for meg på polet i morgen)... Altså, skal vi få det artig!! Blir en gutte-kveld med god drikke og take-away pizza, jeg gleder meg til å vise frem den nye Marantz-nettverksspilleren min som kom i posten i dag, ikke benyttet den selv heller enn så lenge da jeg har hatt nok med forberedelsene til i morgen.

Begynner å komme i orden nå, må bare fikse noen flere småsaker før jeg legger meg, siste innspurt som innebærer å handle litt snacks til i morgen kveld det skal jeg ta etter jobb og på vei hjem i morgen. Må da huske å handle nøttemix til gløggen bl.a. Ergo er er jeg nesten så godt som klar. Akkurat nå venter jeg på å henge opp en klesvask før jeg skal legge meg, trenger greit med søvn i dag da det kan bli en lang kveld i morgen.

Starter forresten ferien min i morgen også, så om jeg blir trøtt og sliten på lørdag, akkurat det bryr meg ikke i det hele tatt da i morgen er siste dag jeg skal ha på vekkeklokken på en stund... Akkurat det skal bli aldeles herlig!!

- - -

Blir ikke så lange oppdateringen dette, årsaken til det er at jeg jo må sette igang igjen med litt rydding og vasking - altså siste innspurt. I morgen får jeg jo ikke tid til noe som helst før de ramler inn døren, er redd for at jeg nær sagt ikke rekker å hente Pizza'ene (tenker å bestille to stk.) Vet ikke om jeg har glemt noe? Tror ikke det altså, men blir heller ikke overrasket dersom jeg har det da slikt er typisk meg... Jaja, vi skal få det knall uansett.

Nå forsvinner jeg her, må gjøre meg ferdig her. Ha en fin uke-avslutning dere også, og en god helg.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...