Gå til innhold

Spennende helg...


Made4u

717 visninger

Denne helgen er hektisk, i dag har jeg vært til Kongsvinger med Silviu, møtte han på Kløfta og vi kjørte sammen dit. I morgen kommer Trond innom en liten tur, men blir ikke så lenge da det jo uansett ikke er lenge til jeg skal besøke han i Haugesund.

Dessuten har jeg kjøpt meg nettverksspiller i dag, en Marantz-nettverksspiller i samme design som Marantz UltraDisk-spilleren jeg allerede har. De to vil ta seg godt ut plassert oppå hverandre tenker jeg.

Marantz NA-6005

1650635136_MarantzNA-6005.thumb.jpg.eddef751f08af4e1f7e1f6d4cbee5aca.jpg

Det er en veldig bra spiller som har gjort det godt i samtlige tester jeg har lest, dessuten har den jo også vunnet flere priser, så er stolt eier av en slik. Den ble også testet i norske Lyd&Bilde, en test som kan leses her.

https://www.lydogbilde.no/test/hi-fi/gruppetest_6-tradlose-nettverkspillere/marantz-na6005

Nå må jeg få Per Tommy innom på besøk for å se på den. Mulig det får vente til en av de kommende helgene, på turen til Kongsvinger inviterte Silviu se på besk hit allerede en av de kommende tre helgene. Jeg håper at Per Tommy har anledning til å komme innom for å ta noen glass med oss når han kommer, jeg åpner for sjelden barskapet mitt og da vil jeg ha en grunn til det. Blir i så fall en HiFi-aften mer enn noen annen tema vil jeg tro.

Om jeg skal kjøre RCA-kabler, altså analoge kabler og med det å benytte Marantz'en sin innebygde DA-converter, eller om jeg skal benytte den nye Coaxial-kabelen jeg har kjøpt meg (men da måtte benytte DA-converteren i forforsterkeren), det aner jeg ikke enda? Vet jo ikke hva jeg skal med Squeezeboz'en min nå lenger, den blir jo strengt tatt overflødig nå? Kanskje selge den, eller så vil den jo bli en fin gave til broder'n sammen med diverse kabler og plugger jeg ikke benytter lenger. Tiden får vise, jeg har jo Logitec-universalfjernkontrollen som er ideel benyttet med Squeezebox'en min. I grunn hadde jeg ikke hatt behov for den nye Marantz'en jeg nå har kjøpt, men altså, den ble for fristende og jeg bare måtte ha den.

- - -

I dag var jeg også nær ved å bestille meg en BBE Sonic Maximizer 881i, modellen med balanserte inn- og ut-ganger (XLR) og dual-mono oppbygging. Ikke at jeg har behov for en slik, da den normalt ikke vil benyttes. Men altså, til noe musikk samt film etc. så er en slik ok å ha, men siden den ikke passer inn i rack'et mitt (designmessig) så får jeg eventuelt finne et annet sted til den.

bbe882isonic__41068.1378086840.thumb.jpg.c307ab2fc42fe85b1531246acb9cb3ca.jpg

Sant nå var jeg jo bare nær ved å bestille meg en i dag, jeg gjorde det derimot ikke da det uansett blir mer enn spennende nok med bare et nytt produkt denne mnd. Men når jeg kjøper en i fremtiden, da må jeg bestille to sett nye balanserte (XLR) kabler av Buttingsrud. Tenker da at de skal være en del lenger enn dem jeg har, 2-3 meter kanskje? Tiden får vise... Nå er ikke dagen over enda heller, så mulig jeg får en impulsiv impuls og handler Maximizer'en likevel? Men altså, det vil være mer vell anvendte penger å heller fikse viftereim og skifte spylevesketanken på bilen, begge deler trenger jeg jo i orden nå når vinteren nærmer seg.

Men nå er det filmtid her, skal se en film før jeg legger meg tenkte jeg. I morgen blir det å rydde og vaske litt før Trond kommer litt ut på kvisten.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...