Gå til innhold

En ny uke er i gang...


Made4u

726 visninger

En fin helg er over og nå er en ny uke i gang, etter å ha jobbet veldig mye overtid i det siste og dessuten ha måtte jobbe på fridagene mine, så skal det bli godt med en fire dagers arbeidsuke igjen som jeg skal ha denne uken. Ser ut som at dette skal bli en veldig fin arbeidsuke, i alle fall var det slik i dag og slik blir det i morgen også, dernest aner jeg ikke hva som skjer? Men er jo bare to arbeidsdager igjen denne uken etter i morgen.,,

På fridagen min går turen til Oslo, har da en avtale med Silviu og før det så er planen å handle, han jobber nemlig den dagen og det er først på ettermiddagen vi møtes. Det kommer til å bli en fin dag og jeg gleder meg alt til den. Til helgen har jeg enda ikke noen planer, mulig jeg skal forhøre meg med Per Tommy om hvilken planer han har for lørdag kveld, om han vil ta noen øl og finne på ett eller annet..?

Akkurat sett på Alt for Norge på TV Norge, skulle kanskje satse på å legge meg tidlig i dag, men slik blir det ikke da jeg absolutt ikke er trøtt i det hele tatt nå. Årsaken til det er jo fordi jeg sovnet etter å ha kommet fra jobb i dag, sov så i to timer, så har på en måte allerede fått litt av søvnen jeg trenger før i morgen... Planen er derfor å snurre i gang en ikke alt for lang film før jeg legger meg, skal se hvilken film det er som frister å se. Men før det så skal jeg fikse noen småsaker, rydde litt, bære ut søppelet, slenge noen saker inn i bilen etc.

Dernest skal jeg lage meg en kopp varm sjokolade med krem-topping til filmen...

382868153_varmsjokolade.thumb.jpg.11ee529bdbb272caa55ad6a7f95cef71.jpg

Ha en fin uke, det skal i alle fall jeg ha...

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...