Gå til innhold
  • blogginnlegg
    54
  • kommentarer
    16
  • visninger
    1 970

Avspasering, to dager igjen til helg nå...


Made4u

788 visninger

I dag har jeg fri fra jobb, planene for dagen var mange men enn så lenge har jeg ikke fått utrettet noe som helst, men få ta et skippertak med kjedelige oppgaver nå i ettermiddag så kan jeg runde av kvelden med en film senere i kveld. Dernest venter to jobb-dager før det er helg igjen, jeg ser frem imot helgen.

Bedt med på tur vestover i helgen, fra fredag til søndag, bl.a. for å besøke Preikestolen (lørdag) og Gaustadtoppen (søndag), men har takket nei til det da det blir for mye kjøring og for dårlig tid til opplevelser synes jeg. Dessuten så skal de jo reise såpass tidlig på fredag at jeg måtte snakket med jobben om å få gå hjem tidligere den dagen, fredag er den mest hektiske dagen hos oss så jeg vil ikke skape problemer for de andre på jobben. Så får heller hive meg på noe neste gang de skal reise, blir for mange timer i bil og for streng timeplan med desto dårlig tid til opplevelser slik jeg ser det, jeg sa det til Silviu også at de heller burde fordelt det dem skal på to turer heller enn en (det er jo to vidt forskjellige destinasjoner) så vil de få tid til å oppleve annet der også.

Er mer for en fisketur jeg, og den vil vi på både jeg, Silviu og Per Tommy bl.a., og kanskje får vi med oss Kim og Trond også? Vet Kjell også har lyst å hive seg på, men han er ikke i stand til det enda, han får jo ny hofte i disse tider, han er faktisk i narkose på Haukeland sykehus i skrivende stund, vil ta ca 10 timer det inngrepet så han våkner nok opp igjen tidligst sent på kvelden i dag eller i morgen tidlig. Er spent på hvordan det har gått med han...

Skal ikke skrive så mye mer nå, for jeg tenkte å hive meg i gang med å få gjort noe her. Skal starte med dusjen/baderommet, skal få bort kalk med en blanding av 2 deler eddik og 1 del oppvaskmiddel, akkurat det fungerer fantastisk bra, dernest skal det bli vasket/ryddet før jeg til sist skal vaske mopper som er brukt samt vaskefiller (blir to vask av det fordi jeg jo ikke blander dem). Dernest skal jeg si meg fornøyd med dagens innsats, for det skal virkelig se rent og pent ut der når jeg er ferdig... Mer blir det ikke gjort i dag, ikke når det er blitt såpass sent allerede.

 

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...