Gå til innhold
  • blogginnlegg
    54
  • kommentarer
    16
  • visninger
    1 973

Torsdag og fri fra jobb...


Made4u

796 visninger

I dag fikk jeg kablene jeg bestilte for en tid tilbake, det har tatt sin tid med disse for de er jo spesialbestilte og håndlagede, har ikke fått koblet de opp enda men ser frem imot å få gjøre det i helgen. Var ikke i planen at Per Tommy skulle komme innom i dag, men han var såpass nysgjerrig på dem at det gjorde han, tror han er like positivt overrasket over hvor forseggjorte de ser ut som det jeg er, i alle fall gav han inntrykk av det.

1195442075_hytalerkabler.thumb.jpg.188e81eabe7023272c0471d314908818.jpg

Høyttalerkablene, gav 1800 kroner for dem.

Coaxialkabel.jpg.6b6c8f15bd28866e15f45095253a4ab5.jpg

Coaxial-kabel (Digital kabel), gav 600 kroner for dem.

Vil ta seg virkelig flott ut når jeg får koblet dem til, ikke at det betyr all verden for de vil i liten grad (minst mulig) være synlige, men da man nødvendigvis må ha kabler så er jo dette et veldig bra valg og dessuten er de lettere å ha styr på enn andre kabler synes jeg, Vil da, dersom jeg klarer det, ha minst mulig kabelsalat bak TV-benken/racket.

- - -

Ellers har jeg tatt service på bilen i dag, noe som betyr ny olje og nytt delefilter, nytt luftfilter også. Har to ting til som må gjøres før vinteren, skal bytte vindusspyler-pumpe og sette på nye vindusviskere, og så skal jeg ha nye vinterdekk på bilen, Nokian Hakkapeliita. Men blir ikke før fristen for å legge over til vinterdekk det gjøres, altså har det ingen hast for øyeblikket. Da blir det også greit å kjøre over fjellet i desember samt til vinteren, noe som har vært et spenningsmoment noen år når jeg har hatt dårligere dekk.

Hatt fri fra jobb i dag, avspasering. Fått en del ut av dagen, men ikke nok synes jeg, til det har jeg vært for trøtt og sliten (våknet før 06:00 i dag). Greit det er fredag i morgen, snart helg, jeg ser frem imot det og planen er da å i det minste sove nok... Men vil også få noe ut av dagene, hva det blir er ikke avgjort enda... I grunn så håper jeg at det ikke skal skje noe energikrevende, en Oslotur kanskje da det ikke er alt for energikrevende. Vet ikke om det er været og det at det har blitt mye mørkere nå, men er mer slapp enn jeg har vært på en stund nå...

- - -

Får runde av nå, sove snart tenker jeg. Kanskje se litt på TV før jeg gjør det? Sove godt dere også, og ha en fin dag i morgen og god helg.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...