Gå til innhold
  • blogginnlegg
    54
  • kommentarer
    16
  • visninger
    1 975

En helg går mot slutten


Made4u

792 visninger

Gaustatoppen-turen som var planlagt denne helgen ble avlyst grunnet dårlig vær, vi skal forsøke oss ved en senere anledning, når det blir aner jeg ikke. Selv har jeg jo fri hver eneste helg, Silviu derimot har bare fri annenhver helg, akkurat det begrenser jo når turen kan bli noe av, om det blir i år eller til neste år er jeg litt usikker på nå siden vi også har andre planer fremover. Selv tenker jeg at det beste nok ville være å vente med turen til neste år og heller prioritere annet nå i høst.

Mest lysten er jeg på å arrangere HiFi-kvelden vi også har snakket med Per Tommy om, må bli på en av frihelgene hans også det da planen jo er at vi skal ta noen glass av diverse også. Jeg åpner for sjelden barskapet mitt, en liten fest hadde således vært koselig. Er forøvrig andre som skal innom her for en demo, men tenkte jeg skulle få de nye kablene jeg har bestilt først, når jeg får dem tripper jeg nærmest litt av spenning mens jeg venter på dem.

Denne helgen går mot slutten, jeg tenker å runde den av med en film, akkurat nå holder jeg på lage meg te som jeg skal kose meg med til filmen. I morgen venter nok en arbeidsdag, ser ut til at uken skal starte fint etter hva som står på planen for morgendagen, hva som venter senere i uken aner jeg derimot ikke men håper det går mot en fin uke. Torsdag skal jeg ta fri, avspasering, har da bestilt time for service på bil og akkurat den skal det bli veldig ok å få unnagjort.

Men nå er det film her, før jeg skal legge meg. Sove godt dere som leser dette også, og ha en fin jobb-uke dere også.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...