Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    49
  • comments
    16
  • views
    1358

Skulle hatt fri i morgen, slik blir det ikke...

Sign in to follow this  
Made4u

776 views

Skulle hatt fri i morgen, men må likevel jobbe, skulle nok ønske at jeg heller kunne ta fri som planen opprinnelig var, men de trenger meg virkelig i morgen og da ville det være for ille å takke nei til å jobbe. Kan i det minste se frem mot en innbringende dag, blir overtidsbetaling hele dagen og det gjør det i grunn helt greit. Men håper på at det samme ikke skjer neste uke, jeg er nemlig glad i avspaseringsdagene mine.

Fikk gå tidligere fra jobb i dag, det samme fikk jeg i går, akkurat det var herlig. Skal forsøke å snakke meg til å kunne gå tidligere også i morgen, siden jeg jo egentlig har fri da. Men får se hva det blir til, mulig det blir så mye i morgen at jeg må jobbe full dag eller mer enn det også? Vil bli overtidstimer av det også, men jeg vil helst slippe unna dem...

Mye vær for tiden, jeg er pessimistisk med tanke på Gaustatoppen-turen vi har planlagt i helgen, men får avvente å se før jeg skal foreslå å avlyse den og å foreslå noe annet i stedet. I grunn frister det mest med en rolig helg hjemme i helgen, men ser ikke ut som at jeg skal få det. En handletur er noe jeg må få gjort, og det hadde jeg egentlig planlagt å få til i morgen når jeg skal jobbe, slik blir det ikke nå så kanskje i helgen dersom turen vår ikke blir noe av og det vi finner på i stedet ikke tar for mye tid?

Snart leggetid her nå, litt trøtt og sliten nå. Men før jeg finner senga så blir det litt tid foran TV eller kanskje på internett, skal lage meg en stor kopp TE nå og drikke den og bare slappe av inntil jeg skal sove. Ha en god natt og en fin morgendag, ser ut som at min dag i morgen skal bli OK selv om den ikke ble helt som tiltenkt.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...