Gå til innhold

Litt av hvert skjer her for tiden...


Made4u

823 visninger

Kommende helg har jeg en avtale med Silviu og Maryana om at vi skal til Gaustatoppen, jeg har besøkt mange fjell men der har jeg aldri vært, men slik været ser ut til å bli så tenker jeg det beste vil være å utsette den turen og heller finne på annet. Skal man besøke Gaustatoppen så er man jo avhengig av god sikt, om ikke så ser man jo ikke den spektakulære utsikten som kan være der. Hva å finne på i stedet for, det aner jeg ikke i farten da jeg har vært innstilt på denne planen.

Har fri på torsdag, planen er da å ta en tur til Oslo og forhåpentligvis møte Silviu der, men er usikker på når han jobber den dagen så jeg får ringe han i morgen og forhøre meg. Tenkte å ta en shopping-runde i byen bl.a., handle vinyl og tenkte jeg skulle stikke innom biltema bl.a., og så blir det nok å spise ute et sted dersom Silviu har anledning til å møtes da?

I morgen skal jeg levere Olje til Scandinavian Airline System (SAS) og Norwegian bl.a., altså internkjøring på Gardermoen, men skal levere eksplosiver i Raufoss også, så det kommer til å bli en fin dag som vil gå raskt. Her fra to andre turer, til Norwegian-hangaren på rød sone på Gardermoen dette, altså inne på selve flyplassen. Kjørt der stort sett daglig nå i sommer, men i det siste og også fremover så har det blitt lengre turer på meg og det er det siste jeg liker best.

rednose.thumb.jpg.5768c5eec151851544993efedaca0c89.jpg

Fra to av de siste turene mine til Norwegian hangaren, mens fly var til service og en gang hangaren var tom. Pleier å levere flydeler (mest hjul) og olje her.

tomt.jpg.da85fa2568f5b8bb7f767d2482e494c5.jpg

Mye rare turer vi får, det kan være å kjøre en liten del på en halv kilo ekspress til f.eks. Ørlandet hvor vi har jagerfly stasjonert. De skal jo være operative i størst mulig grad, og da skal de ha godset ekspress, noe som kan skje både to og tre ganger på en uke - altså må flere av bilene våre kjøre dit samme uke, alle med små pakker som ikke veier mye... Eller enda sprøere, et oppdrag kan være å kjøre en liten skrue ekspress fra Gardermoen til for eksempel flyplassen i Stockholm. På fly benytter de patenterte skruer, og mangler de den ene skruen på en flyplass så blir den gjerne kjørt fra en annen flyplass, fly kan stå og vente på denne. Men altså, det føles jo litt sprøtt å kjøre så langt, med en eneste liten skrue som eneste bagasje... Er nesten ikke til å tro hvor sprø oppdrag vi kan få altså, har kjørt mange oppdrag selv også som jeg nesten bare kan riste på hodet og smile av... Men du verden, det er spennende da.

I dag var det ikke mye som stod på programmet, og så langt ser det ut som at det skal bli en rolig dag på jobben i morgen også... Sant nå får jeg se hva som dukker opp, det vet man jo aldri fullstendig dagen i forveien.

---

Ellers venter jeg på at kablene mine skal bli ferdig, bestilte for en tid tilbake nye høyttalerkabler samt en optisk kabel ment benyttet fra Squeezebox'en. Mulig jeg skal bestille nok en digital kabel, selv om jeg for øyeblikket ikke har noen behov for det i og med at jeg kjører balansert (XLR) ut fra CD-spiller. Men tenkte jeg skulle se meg om etter en nettverksspiller, Marantz NA-6005 vil passe utmerket til min Marantz UD-7007 siden de deler den samme designen. Spilleren ble kåret til årets beste musikkspiller i bladet Lyd&Bilde og har høstet lovord hvor enn jeg har sett den omtalt, definitivt en bra spiller og man får den ny for en pris under 6000 kroner og det er den vell verdt.

https://www.lydogbilde.no/test/hi-fi/gruppetest_6-tradlose-nettverkspillere/marantz-na6005

Mulig jeg kjøper meg en allerede denne måneden eller neste? Jeg skulle kanskje vente lenger, for spilleren vil ikke tas i bruk med det første, men så skriker den etter å bli kjøpt og svak som jeg er så vil jeg se den her i stuen. Gjør den seg ikke bedre her da, enn at det skal stå ekstra penger på konto, det siste er i alle fall meningsløst. Kjenner jeg meg selv rett så kan spilleren stå her alt neste uke, er nær ved å bare kjøpe en nå for å være ærlig, men vil i det minste se den først så tenker at å handle den på nettet usett vil være litt overilt, så jeg skal la den ligge...

---

Men nå er det natta her, sove godt dere også og ha en fin dag i morgen.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...