Jump to content

Rolig søndag...

Sign in to follow this  
Made4u

417 views

Det ble en fin aften på jobb i går, grilling og trivelig stemning, vi var vel 15 stk på det meste. Noen dro tidligere hjem enn andre, selv var jeg hjemme rundt klokken ett i natt. I dag har jeg derimot ikke gjort noe som helst, for kjipt vær ute i dag til det, så har bare vært hjemme og sett film og ellers slappet av. Tenker jeg skal se en film til før jeg skal legge meg, tidlig i dag så jeg er uthvilt for en ny dag på jobb i morgen.

jobbfest.jpg.42c4d9caafd25aeccb2873847bc379e9.jpg

Bilde over er tatt sent på kvelden i går, etter at mange hadde dratt hjem.

- - -

Neste helg kan det se ut som om det er større planer på gang, ikke helt avgjort enda, om det ikke blir da så tenker jeg at det blir helgen om tre uker (for da har Silviu fri). Planen er at vi skal fiske sammen, og ikke minst grille og å ta en fest, mulig vi skal overnatte ute i naturen (?), sant helt hva vi skal er ikke fullstendig avgjort enda... Vi skal ha en elektronikk-kveld og så skal vi ha en villmanns-tur ut i det fri er planen, så vi må fordele det over to helger.

Ellers er det mye som skjer nå i sommer, vet nær sagt ikke hvordan jeg skal få alt til å passe inn i kalenderen. Dessuten tenker jeg snart å dra bort selv, tenker at jeg skal ha en uke ferie snart og da skal jeg ikke være hjemme for å si det slik.

- - -

Får runde av her for denne gang, nå skal det snurres film her. Ha en fortsatt god helg og en fin start på kommende uke.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...