Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    30
  • comments
    16
  • views
    875

Klar for litt ferie...

Sign in to follow this  
Made4u

555 views

Mange er nær sagt ferdig med sine ferier, selv har jeg fortsatt fem uker ferie til gode. Tre av dem har jeg valgt til starten av desember, men tenker at jeg skal ta meg litt ferie i starten av høsten også, når det blir tenker jeg å se på allerede i starten av kommende uke, får da ta en prat med min sjef om når det kan gjennomføres.

Helg nå, lørdag i dag og i kveld skal jeg på fest med kolleger, vi blir ca 15 stk. (pluss/minus) og vi skal bl.a. grille. Siden dette er på Gardermoen hvor vi også jobber, så blir det uten drikke for min del, jeg har lyst til å komme meg hjem etterpå og det kan jeg jo dersom jeg ikke har alkohol i blodet og kan kjøre hjem igjen. Er kanskje kjedelig som lar være å drikke, men det får så være, frister heller ikke med en søndag med hangover så det føles riktig. Hadde jeg nå hatt ferie, ja da ville jeg nok tatt meg noen glass også jeg.

Bestilt meg høyttalerkabler for 2400 kroner nå, ja da jeg vet at det er galskap men jeg bare må ha dem, skal spesiallages til meg så jeg får ikke dem før om 2-3 uker. men skal bli spennende å få dem i hus. Får donere mine gamle kabler og plugger til min bror, som allerede har fått et veldig ok stereoanlegg av meg, bedre lyd enn hva han har finner neppe noen om de skal kjøpe seg et 25.000 kroners stereo nytt, da må de handle brukt i alle fall. Tenker at han er fornøyd med det stereoanlegget, han skal få mine gamle signal-kabler også.

Selv skal jeg bestille meg noen signalkabler også, digitale Coaxial-kabler bl.a., men tenker jeg skal bestille meg noen gode RCA-kabler også i samme utførelse som jeg har i XLR- og Høyttaler-kabler etc., tar seg best ut det. Men enn så lenge har jeg ikke behovet for det, når det eventuelt blir vet jeg derfor ikke?

Må snart gjøre meg klar for å reise på fest, tenker å reise hjemmefra litt før fem (festen starter seks), har en del å gjøre før den tid. Skal vaske og rydde litt hjemme, handle, dusje etc. Så får runde av her for denne gang... Ha en fin helg dere som skulle finne på å ramle innom her også.

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...