Gå til innhold
  • blogginnlegg
    49
  • kommentarer
    16
  • visninger
    1 476

Fridag


Made4u

890 visninger

Denne helgen hadde jeg håpet på å kunne reise på festival i Vikedal, langhelg på Campingplass sammen med gode venner, konserter etc. Det kunne jeg dessverre ikke, årsaken til det er jo at fellesferien har startet og derfor er vi tynnere bemannet på jobb, dessuten er noen sykemeldt og da er i alle fall jobben avhengig av at vi som er friske stiller på jobb. Jeg er ikke typen som misbruker egenmeldingsdager og sluntrer unna, har faktisk ikke vært borte fra jobben en eneste dag foruten på fridager, er ikke tenkt å være borte i morgen heller. I dag derimot, i dag har jeg fri, reiser til Gjøvik om ikke lenge.

Tenkte å handle noe vinyl i dag, og kanskje også noen nye filmer? Får se hva jeg ender med å gjøre når jeg kommer dit, blir en fin tur i alle fall. På vei hjem tenkte jeg å ta turen innom en italiensk restaurant, Mamma Mia på Gran har knallgod pasta carbonara, blir lettvint å ta middag der i dag. Ellers så vet jeg ikke hva dagen bringer, muligens ikke all verdens annet da planen min er å slå i hjel noen timer i Gjøvik når jeg først tar turen dit.

I helgen tenkte jeg at jeg kanskje skulle ta en tur til Sverige for å handle, ikke helt bestemt meg for det enda, kanskje få med meg Siw Monica dersom det blir hva jeg finner på da? Sant i grunn så har jeg mer lyst til å reise på fisketur med gutta, men er usikker på om fisketur kan passe andre enn meg akkurat kommende helg? Jeg får sende noen meldinger og forhøre meg, er ganske åpen for hva planene for helgen kan bli, er hvem som har anledning til hva som avgjør hva jeg da finner på.

Får ta en titt i kalenderen også, finne meg en uke å reise bort i høst, har fortsatt fem ferieuker til gode og et veldig greit feriebudsjett, hovedferien min kommer heller ikke til å bli så dyr så jeg kan i grunn unne meg å reise nær sagt hvor som helst de siste to ukene, Men frister jo mest med en eksotisk eller sprø reise, til Nord Norge for å fiske for eksempel eller å reise til Island for å oppleve spennende opplevelser der. Men er avhengig av å få med meg venner på slikt, fisketur til Nord Norge har vi faktisk snakket en god del om og det er ikke lenger ett spørsmål om det er noe vi skal, heller et spørsmål om når det blir? Kanskje alt i år?

Men altså, nå tenker jeg å dra her så får runde av for denne gang og heller skrive mer når jeg kommer hjem fra Gjøvik, eller i helgen når jeg har fri dersom jeg ikke logger på senere i dag... Ha en fin dag!!

 

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...