Gå til innhold
  • blogginnlegg
    49
  • kommentarer
    16
  • visninger
    1 476

Lørdag-følelse på en søndag og søndag-følelse på en mandag


Made4u

908 visninger

Sist måned jobbet jeg alt for mye overtid, hele 60-timers overtid ble det. Jeg avspaserte to dager, likevel ble det såpass mange timer med overtid. Som alle da forstår så ble det altså flere lange dager med mye overtid på meg. Dessverre har forholdene på jobben vært slik at både jeg og andre har måttet trø til, sykdom er en årsak til dette og det at vi er i sterk vekst en annen, jeg har alltid vært et ja-menneske som stiller opp og er derfor en av dem som forrige måned fikk mest overtidstimer. All overtiden vises jo godt på kontoen, glad blir jeg når jeg sjekker kontoutskriftene for tiden. Vesentlig høyere lønnsutbetalinger til tross, jeg synes ikke det er verdt å ofre egen fritid for å tjene mer penger, jeg tjener uansett greit synes jeg og ønsker jo heller mer fritid.

Lenge har har det vært snakk om at jeg skal få mer fritid, altså har planen til arbeidsgiver vært at vi skal ha fire dagers uke. Det kan vi ha siden vi jobber lengre dager de dagene vi er på jobb, og så avspaserer vi den femte dagen. Dessverre har ikke det vært gjennomførbart for alle så langt, så jeg har jobbet fem dagers uke etterfulgt av en fire dagers uke, altså har jeg bare kunne avspasere en dag annenhver uke. Hatt en avspaseringsdag i partall-ukene, mens en annen har hatt det samme i oddetall-ukene. Men nå nylig skjedde det noe, denne uken er den første uken jeg har kunnet avspasere i en uke med oddetall, altså er jeg endelig kommet inn i ordning med fire dagers uker også jeg.

Å bare skulle jobbe fire dager i uken (litt lengre dager enn folk flest), for så å ha fri tre dager, det føles rett og slett herlig.Jeg er veldig privilegert føler jeg, som får mulighet til det. Denne helgen for eksempel, hvor jeg har hatt fri både lørdag, søndag og i dag, det er aldeles strålende. Normalt går helgene så fort, dem er nærmest over før dem får startet, denne helgen var annerledes. I går (søndag) hadde jeg en lørdag-følelse, og i dag (mandag) føles det neste som at det er søndag... Og nå er det bare fire arbeidsdager igjen, så er det helg igjen. Riktignok litt lenger arbeidsdager enn de fleste har, men jeg trives så godt på jobben at dagene går raskt.

- - -

I går gikk turen for å handle noen filmer (DVD), er grit å ha et underholdningstilbud synes jeg, når høsten og vinteren kommer. Kan for mange kanskje virke litt snålt at jeg handler inn DVD'er i en tid med mange nettbaserte strømmetjenester man kan se film via, men jeg er en som liker å ha mine filmer i fysisk format også, er noe eget ved det og jeg er og forblir en nostalgiker. Flere filmer skal handles inn, allerede i morgen eller på onsdag faktisk. Jeg gleder meg til å få dem i hus.

dvd.thumb.jpg.1b39b3bc3ffc25216554a88f795330f0.jpg

Ramler ganske så mange filmer inn døren her allerede i morgen. kanskje så mange som 150-200 stk. Jeg kommer til å ende opp mer å ha et lagringsproblem, MÅ definitivt kjøpe inn hyller til å ha DVD'ene stående i nå, men er tvilsomt at det kommer til å stå i stuen. På gjesterommet kanskje?

Blir spennende å hente alle DVD'ene i morgen da, skal ikke mangle på underholdning fremover i alle fall. Tenkte å snurre i gang en film nå også, før jeg legger meg. Vet jeg skal opp tidlig og på jobb i morgen, men tåler at det drøyer til klokken 00:30-01:00 før jeg legger meg i kveld, er jo ganske uthvilt etter denne langhelgen.

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×
×
  • Opprett ny...