Gå til innhold

Min drøm om en baby

  • blogginnlegg
    1
  • kommentarer
    0
  • visninger
    153

14 måneder

hotfudge

visninger

For 14 måneder siden bestemte samboeren min og jeg oss om å prøve å få en baby. Lite visste vi om at det skulle ta så lang tid og at vi selv den dag i dag skulle være så langt unna mål. For å være helt ærlig trodde jeg det skulle skje raskt og at jeg hvertfall innen nå skulle sitte noen måneder på vei. Slik er det altså ikke.. Det som gjør mest vondt er å være uviten om når det skjer eller om det kommer til å skje i det hele tatt. Jeg tror det hadde vært lettere å akseptere ventetiden hvis man visste at om 6 måneder ble man gravid, men slik fungerer ikke verden dessverre.

På disse 14 månedene har jeg vært gravid to ganger, men dessverre endte det i spontanabort begge gangene. Det gjorde oss helt knust, og verst av alt var følelsen av å bli dratt helt tilbake til start igjen. Etter den siste spontanaborten min i mars har syklusen min vært helt på tur, noe som passer seg svært dårlig siden jeg tross alt ønsker å bli gravid. Derfor har jeg de siste månedene valgt å ta eggløsningstester for å se om jeg har eggløsning og hvor i syklusen den befinner seg. Med dette gjør det lettere for oss å legge inn aksjer på riktig tid i syklusen. I dag er jeg på syklusdag 15, men jeg er også 5 dpo. Det vil altså si at jeg denne måneden hadde eggløsning fem dager etter mensen. Krysser fingrene for at en spire klamrer seg fast denne måneden.

Drømmen om en liten baby føles så langt unna. Jeg håper virkelig at noe skjer snart, for denne prøvingen begynner virkelig å ta på. Hvorfor skal det være så vanskelig å få til noe som man så inderlig ønsker å få til? Livet føles urettferdig av og til..

 

980x.png0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

Artikler fra forsiden

×

Viktig informasjon

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her