Gå til innhold

Søker etter meg selv

  • blogginnlegg
    10
  • kommentarer
    3
  • visninger
    3 563

Du må slutte å tenke på det..


Fixer'n

2 331 visninger

Javisst! Sånn, nå har jeg slutta å tenke på det!

seriøst? Det er jo selvsagt ikke så enkelt. Hadde man vært en datamaskin så kunne man jo bare merket det og trykket delete. Sånn, problemet løst, minnet er fjernet og vil ikke skape problemer eller søvnløse netter før neste oppdatering i 2058.

Det er mye jeg går og tenker på, noe er absolutt viktig mens andre saker er totalt unødvendig. Og det er ikke så lett å programmere hjernen til å ta bort unødvendig info. 

Jeg bekymrer meg for økonomien, tenk om bilen ryker nå, da går jeg personlig konkurs. Det hjelper jo lite å tenke på det, ryker bilen så gjør den det uansett om jeg tenker på den eller ikke. Men det er jo en reell fare for at det kan skje og hadde jeg bare funnet en løsning på hvordan jeg skal få tak i mer penger så jeg alltid har en stor pott nødpenger på konto da kunne jeg sluttet å bekymre meg for både penger og bilreparasjon.

Men penger er jo for meg en konstant bekymring, 8 dager til lønn og kontoen er allerede tom. Ikke fikk jeg gått til frisør denne måneden heller, men jeg har noen billige nakkekoteletter og falukorv i frysen, ett par suppeposer og jeg har vel både ris og pasta. Så mat skal jeg klare å finne i skapet, men jeg må ha bensin. Tenker på hva jeg skal gjøre de neste dagene, så ikke jeg kjører unødvendig, og blir enda litt flinkere til å skru av lys, og skrur av vannet i dusjen mens jeg vasker hår og kropp. Mye jeg kan spare, og så fant jeg en greie som jeg ikke har brukt på lenge så den kan jeg selge. 

Dukker opp en tanke på noe vi pleide å gjøre når jeg var liten, avbrutt av tanken på at jeg må huske å ta med mere dopapir til badet oppe. Før jeg ramler inn med en bekymring om at jeg skulle sjekker lufta på hjulene til tilhengeren. Og så må jeg huske å ringe før kl 11 så jeg får ny resept på p-piller. Men når skulle vi spise middag i dag, avtalte vi kl 17 eller 18? Legger meg ved midnatt og har fått gjort mye men kommer da brått på at det fortsatt mangler dopapir og jeg glemte å ring😱

Blir så oppgitt! Og trøtt av alt og sliten av alle tingene jeg har gjort i dag som jeg egentlig ikke burde gjøre for jeg er egentlig ikke sterk nok til det. Derfor må jeg dra og dytte og trille for å flytte og reparere det jeg er for svak til å løfte på. 

Men husk å ta opp falukorv imrg tidlig!

og gi slipp på irritasjonen over eksen som igjen prioriterte seg selv og ga blaffen i ungene. Og den gamle gubben som ligger i 50 i 90 sona akkurat nå jeg har dårlig tid til jobben..

Jadda, gi slipp på tankene er så lett så😎

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...