Gå til innhold
  • blogginnlegg
    17
  • kommentar
    1
  • visninger
    13 646

Å få påvist en cyste


Lillk

2 632 visninger

Jeg hadde forberedt meg godt til legetimen i dag. Jeg skulle snakke om oppblåst mage, vond rygg og hormonbehandling. Jeg kan ikke gå å ha det sånn og jeg ville få noen svar. Jeg stoler mer på legen enn på google.

Da jeg kom inn fikk jeg laget min nød og han kjendte på magen min, skikkelig ubehagelig, så tok han meg med inn på et annet rom for å ta ultralyd. Kult tenkte jeg , har nemmlig ikke tatt ultralyd uten å være gravid.

lilla-1959353-12-1457997647664.jpg




 

Men tror dere ikke han fant noe gitt. Han fant en væskeannsamling midt i mellom eggstokkene , rett over blæren, bak mot ryggen. Jeg spørte ikke mer her, for jeg klarer ikke å tyde sånne ultralydbilder. Han satte igang med å måle, den målte 6*5*4 cm, mest sannsynlig er det en cyste og mest sannsynlig er det en vanncyste. Oki...tenkte jeg, har aldri hatt en cyste før, men var den ikke litt stor? Legen sa at den var stor nok til at jeg kjente meg fremtung og at det også kunne være grunnen til at jeg hadde vondt i ryggen. Den trykker visst på ting inni der. Vel, ny time om 14 dager for å se om den har minsket, hvis ikke er det inn på sykehuset.

Først ble jeg litt satt ut, ikke gøy å vite at jeg har en liten ball inni der. Men etter å ha brukt dagen til å tenke på, så er det jo bra at det er noe som kan forsvinne. For når dette forsvinner, vil jeg føle meg bra igjen. Det er positivt det.

La oss annta at det er en vanncyste, jeg vet at de kan sprekke og at det gjør sinnsykt vondt. Jeg skal stå i det. Kanskje det blir som å føde....helt  forferdeligtnår det står på, men for en glede etterpå?

Så jeg har vært litt stille og rolig i dag, men jeg tar ikke av. Nå har jeg nemmelig vært og kjøpt is og chips som jeg snart skal trykke i meg, fordi jeg kan syns litt synd på meg selv i dag. Men bare i dag....

Jeg skriver mer om utviklingen her

 

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...