Gå til innhold

Strikkeliv's Blogg

  • blogginnlegg
    7
  • kommentarer
    25
  • visninger
    7 188

Hva nå?


Strikkeliv

1 438 visninger

Er det jeg som har vært blind på begge øynene eller har det nå dukket opp en søt rosa knapp til høyre over blogger,for enkelt å komme inn å skrive blogg?

Samme det-enkelt og greit i bruk er det viktigste.

Etter en PM til Camilla er det nå blitt ryddet opp i bloggene mine. Hadde ikke mindre enn 9 med samme navn. En inneholdt en del av det som kom over med flyttelasset, en er den som er i bruk her og 7 stykke var uten innehold. Takk til den eller de som ryddet hos meg.

Er ikke spesielt aktiv verken her eller på andre forum nå. Bruker dagene som best jeg kan med litt håndarbeid og småpusling. Dessuten har jeg kost meg ute i solveggen når det har vært mulig. Kommer sterkere tilbake, da med bilder av det som har blitt forvandlet fa garnnøster til ferdige "ting".

Liv

2 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Kan heller ikke huske at det sto noe om nye blogger der.Jeg etterlyste en sånn knapp før i dag.Kanskje det hjalp.Vi får skrive når vi føler for det,har jo ikke like mye og fortelle hver dag.Kos deg med sola når du kan,vi har ikke for mye av den her i norden.:)

Lenke til kommentar
Signe_HjemmetNO

Skrevet

Hyggelig å høre fra deg uansett. Og så blir det spennende å se hva du tryller fram i solveggen.

Det blir kanskje litt forbedringer her etterhvert.

Men jeg synes det er blitt ganske greit nå. Jeg skulle visst hatt hjelp til å fått slettet en del tomme blogger som har lagt seg til rette.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...