Gå til innhold

Ayleens blogg

  • blogginnlegg
    55
  • kommentarer
    59
  • visninger
    22 335

Høst-treff med Scrappehjertet 27-29 September


Majte

1 241 visninger

Siden jeg er i siget måtte jeg jo melde meg på Høst-treffet til Scrappehjertet i Stavern som jeg har vært med på en gang før. Og som da koste jeg meg kjempe masse. Denne gangen var jeg så heldig å kjenne mange fler av damene og det ble mange blide fjes og gode klemmer da jeg ankom, kjempe koselig! :)
 

Siden jeg hadde fått alle Copics tusjene mine måtte jeg jo prøve meg på et julekort med et Bildmålarna motiv. Jeg har forelsket meg helt i disse motivene *smelt* De er en fryd å fargelegge.

 

Takket være en god scrapping-venn fikk jeg låne en dies og laget et annerledes type kort enn jeg pleier. Den diesen er absolutt noe jeg må ha i samlingen. Den gjorde kortet så mye mer levende.

 

IMG_0502.JPG


Jeg laget også en strikkepinne-boks til min svigerinne



IMG_0504.JPG


Jeg har dekorert en pringles boks med mønsterark fra Maja Design og dekorert med perler, blomster og blonder. Stempelet er fra Kort og Godt og diesen har jeg lånt av en venn.



IMG_0507.JPG


På lokket har jeg brukt utklipp fra Maja Design papirene, en charms jeg kjøpte på Hobbyhagen, en nål jeg hadde fra før av, roser, blonde og en knapp.


IMG_0508.JPG


Tusen takk for at du tittet innom, legg gjerne igjen en kommentar :)

0 kommentarer


Anbefalte kommentarer

Det er ingen kommentarer å vise.

×
×
  • Opprett ny...