Jump to content

liv's Blog

  • entries
    102
  • comments
    320
  • views
    49327

About this blog

litt om liv's liv

Entries in this blog

 

I natt har jeg ringt 112

Våknet av et drønn, hele huset rister. Hører knust glass som slildrer. Det første jeg tenkte var nå røk akvariet!Summer meg litt, klatrer ned og ringer 112. Titter ut vinduet og der står det en bil, ser knust glass. Så kommer to personer (menn tror jeg) ut av restauranten i etasjen under. (Jeg så i allefall bare to) De har svarte finnlandshetter og en har lys genser, den andre mørk. De har på hansker og full pakke.Hun andre vi bor med fikk tatt bilnummeret og jeg typen/fargen men bilen er vel si

Guest

Guest

 

julekortliste

Rød=skrevet Venner:R&MM&ØK&AT&TFamilie:Søskenbarn SBOnkel og Tanter Mine:B og TD og J R og RK og OH og SHans:O B og GSBesteforeldre/gammeltanter:FarTante RTante JBestefar Mor og FarTante I og NSøsken/tantebarn:Nevø"niese"Hans lillesøsterMine småbrødreMammaPappaHans bio morHans Fostermor

Guest

Guest

 

I dag har vi vært på visning

Fant ut at livssituasjonen ikke lenger passer seg i kollektiv så i dag har vi vært på visning. Var 10 andre der og da. Var en leilighet til leie ikke langt fra Carl Berner. Helt greit sted. Litt lite bad men alt var ny opppusset og fint. Han skulle ringe de som fikk den i løpet av morgen dagen.

Guest

Guest

 

Koselig ettermiddag med lillebror og lillesøster!

Pappa hadde feilberegnet tiden så jeg måtte ta en halv time avspasering fra jobb i dag. Lillebroren min er 6 år, 7 om halvannen måned. Han har tatt bussen inn hit til hovedstaden helt selv og da må jo noen hente han på bussterminalen. Denne noen ble denne gangen meg. Vi gikk en tur på lekebutikken og tittet i ca et kvarter-tyve min. Så ringte lillesøsteren (baby-E). Så gikk vi alle tre på Egon og spiste deilig mat. Så dro siss og lillebror hjem til henne og jeg dro hjem for å skrive dette!Buss t

Guest

Guest

 

Da er jeg hjemme igjen

Har vært borte i helgen, men det er alltid deilig å komme seg hjem igjen altså Var julebord tur med masse deilig mat og hyggelig selskap. Nå er det bare 12 dager til neste julebord. Tror vel det blir det siste i år da.

Guest

Guest

 

Hey jeg er superbruker!

Jeg har jo bare vært modde i dette forumet så det blir nok litt uvant men jeg gleder meg og til å slippe ansvaret. Har mye å gjøre om dagen og med den lille i magen så rekker ikke tiden til alt. Så da er jeg super i stede!

Guest

Guest

 

Endlig nytt år!

Hva skal dere gjøre på årets siste dag da snupper? Min kjære og jeg skal til ei venninne og feire der. Vi skal alle ta med litt hver å spise så det blir nok mye godt!Ha en fortsatt fin dag og en fin feiring av det nye året!GODT NYTT ÅR!

Guest

Guest

 

I morgen

er det lille julaften og jeg skal jobbe tidlig. Etter det skal jeg ta en tur innom kjøpesenteret med mannen Jeg skal ha en fin-skjorte. Min har vist krympet på armene.. Lurer på om jeg skal klippe meg eller om jeg skal spørre svigermor. Hun er utdannet frisør men klipper ikke så mye om dagen da. Jeg skal bare klippe litt pupper, ingen oppklipping eller noe, bare ta litt i nakken. Det burde hun vel klare? Hun har jo gjort det flere ganger før da. Og så sparer jeg 500 kr. Det er sure penger for

Guest

Guest

 

Oi (skrevet den 4/1)

Jeg har vist ikke skrevet her i år! Ikke nye innlegg i allefall. Det skjer ikke så mye, jeg jobber og sliter. Mensen er forsinket og mannen litt fortvilet. Han håper nok ikke det er liv i magen min enda.(han vil gjerne ha alt i orden med bosted og sånt først) Men er det liv der så venner han seg nok til den tanken også.. Tenkte å teste i morgen om jeg husker det før jeg reiser på jobb. Vi får se, enten i morgen eller fredag i allefall ;)Lagt til i dag:Jeg testet senere denne kvelden og da stod

Guest

Guest

 

Influensa

Det var det legen kalte det. Så nå er jeg sykemeldt i tre dager. Og jeg som har så mye å gjøre på jobben, skulle hatt foreldresamtaler alle dagene jeg.

Guest

Guest

 

Jeg skal få skilpadde

http://www.zoozity.dk/pasvejl/Pas_Guloeretterrapin.aspDet er vist ikke den mest sosiale men det får bare være

Guest

Guest

 

Da er akvariet i hus

Neste skritt er platen til å ha det på Siden jeg ikke har sag så må jeg få den tilpasset 125*50. Hmm, tror dere de sager for meg på f.eks maxbo?

Guest

Guest

 

Lørdag

I går var mamma, siss og jeg på West side Story, veldig bra og anbefalles!I dag har jeg bare slappet av, vel jeg har vasket badet, men bortsett fra det slappet av. Om en drøy time reiser jeg for å være barnevakt. Til to kjempe koselige små barn. Som sover når foreldrene drar

Guest

Guest

 

Skal ikke juble for tidlig men

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJAAAAAAAAAAAAAAA

Guest

Guest

 

I en stressende tid!

Stresser litt om dagen, blir en del å gjøre da, før jobbingen tar til. Skal dit på planleggingsdag i morgen.Leiligheten var ikke helt det vi var på jakt etter, tror de har løyet litt på m2 også. Skal se på en annen på mandag da. Skal innom sosialtjenesten på mandag og, ordne med et støttekontaktoppdrag. Må jo ha det!

Guest

Guest

 

babysyk

Ahhh, babysyk men mannen vil ikke enda. Han er arbeidsledig da så jeg håper han får jobb fort og at det kanskje endrer tankegangen hans litt. Han sier at han vil ha en jobb han trives i først. Og helst vente til neste jul fordi han ikke føler seg klar enda

Guest

Guest

 

Fredrikstad tur

Da skal jeg og den nye trillekofferten min til Fredrikstad en tur, kommer hjem på mandag!

Guest

Guest

 

krysse fingrene

Mannen var på jobbintervju i dag Krysse alt som krysses kan. Får beskjed senere denne uken om han får jobben.

Guest

Guest

 

Skal til Fotografen - hva skal jeg ha på?

Til fredagen så skal jeg til fotografen å ta bilde, har lyst på noe litt stilig, men vet ikke hva jeg vil ha på. Noen innom som har en idee? Skal jeg stille i vanlige klær eller i veldig pyntet? Heller mest mot vanlige klær jeg..

Guest

Guest

 

I dag har jeg fått en telefon

Ringte fra en barnehage jeg var på intervju i, lurte på om jeg fortsatt var interessert i jobben som ped.leder! Hun sa hun hadde fått et veldig godt inntrykk av meg men ønsket å ringe mine referanser før hun gav meg noe. Ettersom jeg er barnevernsped. og ikke førskolelærer så vil det bli en midlertidig stilling som varer i et halvt år av gangen, pga at det må søkes kommunen om lov hver 6. mnd. Men jeg bare smiler stort her jeg sitter. Vet referansene mine er ganske gode så dette ser positivt ut!

Guest

Guest

 

Ny pc

Jeg har kjøpt oppgraderinger til pc'n så nå er det snart bare skallet igjen av den gamle driten. Den siste delen, CPU, kommer i løpet av helgen. Avhengig av posten. Er sendt fra bedriften jeg kjøpte den på. Shg.no var rimligst på den prossessoren jeg skulle ha så da handlet jeg der!

Guest

Guest

 

Fredag

I dag var det siste dagen i den ene familien og i morgen er det siste i den andre! Ja så var jeg arbeidsledig igjen da! Har sikkert sendt rundt 40 mail til skolen og barnehager, noen må vel trenge vikarer?

Guest

Guest

 

Rydde rydde rydde

Vel det er det jeg har brukt morgenen på. Får besøk av Baby-E og to søskenbarn, den ene med sin kjære. Liker at stedet ser litt respektabelt ut når de første kommer.. Blir hjemmelaget pizza i kveld da, ikke så veldig avansert men det får holde!

Guest

Guest

 

mandag

jaja, da er det mandag igjen. Har vært barnevakt i dag. Greie penger det! Godt betalt er det også. Ellers har jeg fått en telefon om et nytt jobbintervju som ped.leder i en annen barnehage på onsdag. Litt lenger unna men helt grei reiseavstand, tar vel ca en halvtimes tid med banen tror jeg.

Guest

Guest

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...