Gå til innhold
  • blogginnlegg
    59
  • kommentarer
    16
  • visninger
    2 638

Om denne bloggen

Jeg er en Vestlending som har flyttet til Østlandet, med familie og mange venner ca 500 kilometer unna så blir det til at vi ser hverandre stort sett bare 4-5 ganger i året, hovedsaklig er det jeg som reiser vestover. Derfor har jeg valgt å opprette en blogg, nettopp for familie og venner, så de kan følge min hverdag og mine prosjekter og følge med på hva som foregår her på Østlandet. Med en blogg som dette så kan de følge meg på en annen måte enn hva dem kan når vi snakker i telefonen, noe vi gjør jevnlig.

Men er velkommen innom andre også, selv om jeg regner med at det ikke er like interessant for dere som ikke kjenner meg eller deler mine interesser slik noen av mine venner gjør.

Blogginnlegg i bloggen

Det går mot slutten...

I dag la jeg inn bestilling hos P.M. Audio på to stk. Hybrid standard hyller, tidligere i uken fikk jeg en bestilling på fire stk. ben. Altså har jeg nå kjøpt alt jeg trenger til å ferdigstille racket mitt, neste helg kommer det til å være ferdig bygget. Nå gleder jeg meg som en liten unge til det, skal bli fint å få alle komponentene mine inn i racket og se hvordan det blir seende ut. Racket blir seende ut noe lignende dette, men med  andre mål. Jeg har også valgt sorte (ikke metallfargede

Made4u

Made4u i HiFi

×
×
  • Opprett ny...