Gå til innhold
  • blogginnlegg
    32
  • kommentarer
    16
  • visninger
    13 462

Om denne bloggen

Jeg er en Vestlending som har flyttet til Østlandet, med familie og mange venner ca 500 kilometer unna så blir det til at vi ser hverandre stort sett bare 4-5 ganger i året, hovedsaklig er det jeg som reiser vestover. Derfor har jeg valgt å opprette en blogg, nettopp for familie og venner, så de kan følge min hverdag og mine prosjekter og følge med på hva som foregår her på Østlandet. Med en blogg som dette så kan de følge meg på en annen måte enn hva dem kan når vi snakker i telefonen, noe vi gjør jevnlig.

Men er velkommen innom andre også, selv om jeg regner med at det ikke er like interessant for dere som ikke kjenner meg eller deler mine interesser slik noen av mine venner gjør.

Blogginnlegg i bloggen

Nå skjer det ting her...

Etter en måned og en uke ventetid så kom endelig beskjeden fra Oslo HiFi Center, at min Rotel RC-1590 MK.II hadde ankommet og kunne hentes, nå har den kommet hjem og er koblet opp til min Rotel RB-1590. Stolthetsfølelsen over å eie et forsterkersett som det jeg nå har, den er ikke akkurat liten. Dette er den første forsterker jeg eier som koster mer enn 50.000 kroner og jeg har heller aldri hatt en forsterker i nærheten av å veie 48,2 kilo som det denne gjør heller, og med så sprø spesifika

Made4u

Made4u i HiFi

×
×
  • Opprett ny...