Gå til innhold
  • blogginnlegg
    32
  • kommentarer
    16
  • visninger
    13 463

Om denne bloggen

Jeg er en Vestlending som har flyttet til Østlandet, med familie og mange venner ca 500 kilometer unna så blir det til at vi ser hverandre stort sett bare 4-5 ganger i året, hovedsaklig er det jeg som reiser vestover. Derfor har jeg valgt å opprette en blogg, nettopp for familie og venner, så de kan følge min hverdag og mine prosjekter og følge med på hva som foregår her på Østlandet. Med en blogg som dette så kan de følge meg på en annen måte enn hva dem kan når vi snakker i telefonen, noe vi gjør jevnlig.

Men er velkommen innom andre også, selv om jeg regner med at det ikke er like interessant for dere som ikke kjenner meg eller deler mine interesser slik noen av mine venner gjør.

Blogginnlegg i bloggen

Love is in the air...

Da har jeg kjøpt meg enda ett par av IMF Electronics - Reference Standard Professional Monitors MK.IV (Improved). Har to par av disse nå, hvor det ene paret står i gutte-bua til Per Tommy (det avbildede paret) og det andre paret står her i stua. Å eie to par slike, jeg har ikke ord for hvor deilig den følelsen er, for de er jo så sjeldne og nå vil jeg ha ett par selv i tilfelle kjeltringer skulle komme på besøk eller dersom huset skulle brenne ned. Planen min er jo å holde dem avskilt,

Made4u

Made4u i HiFi

×
×
  • Opprett ny...