Gå til innhold
  • blogginnlegg
    59
  • kommentarer
    16
  • visninger
    2 580

Om denne bloggen

Jeg er en Vestlending som har flyttet til Østlandet, med familie og mange venner ca 500 kilometer unna så blir det til at vi ser hverandre stort sett bare 4-5 ganger i året, hovedsaklig er det jeg som reiser vestover. Derfor har jeg valgt å opprette en blogg, nettopp for familie og venner, så de kan følge min hverdag og mine prosjekter og følge med på hva som foregår her på Østlandet. Med en blogg som dette så kan de følge meg på en annen måte enn hva dem kan når vi snakker i telefonen, noe vi gjør jevnlig.

Men er velkommen innom andre også, selv om jeg regner med at det ikke er like interessant for dere som ikke kjenner meg eller deler mine interesser slik noen av mine venner gjør.

Blogginnlegg i bloggen

Så var det neste drøm da...

Enn så lenge må jeg leve med at Rotel RP-3000 står på topphyllen i racket, intet ondt om den altså da det er en meget god og ikke minst fin platespiller. Men skal ikke nekte for at drømmer om å ha ett smykke av en platespiller på topp i racket, det koster derimot. drømme-spilleren min har en prislapp på mer enn 100.000 kroner og så mye er jeg ikke villig til å betale for en platespiller. Tenker at med et budsjett på pluss/minus 25.000 så vil jeg få en spennende spiller, vell og merke om jeg

Made4u

Made4u i HiFi

×
×
  • Opprett ny...