Gå til innhold
  • blogginnlegg
    59
  • kommentarer
    16
  • visninger
    2 636

Om denne bloggen

Jeg er en Vestlending som har flyttet til Østlandet, med familie og mange venner ca 500 kilometer unna så blir det til at vi ser hverandre stort sett bare 4-5 ganger i året, hovedsaklig er det jeg som reiser vestover. Derfor har jeg valgt å opprette en blogg, nettopp for familie og venner, så de kan følge min hverdag og mine prosjekter og følge med på hva som foregår her på Østlandet. Med en blogg som dette så kan de følge meg på en annen måte enn hva dem kan når vi snakker i telefonen, noe vi gjør jevnlig.

Men er velkommen innom andre også, selv om jeg regner med at det ikke er like interessant for dere som ikke kjenner meg eller deler mine interesser slik noen av mine venner gjør.

Blogginnlegg i bloggen

Tur til Oslo for å besøke Silviu etter jobb i går, fridag i dag

Etter en ok dag på jobben i går gikk turen til Oslo, hvor jeg besøkte Silviu, det var en grei men hektisk dag. I dag avspaserer jeg så jeg har fri hele dagen og det skal bli herlig. Skal derimot benytte dagen i dag til å fylle føtter til Solid-Tech racket med sand, sand jeg fikk kjøpt inn i går, dette for å gjøre racket mer stabilt og resonanse-fritt siden sand er godt dempe-materiale. I morgen kommer de siste delene til racket, to nye hyller bl.a., i alle fall foreløpig og så får jeg vurde

Made4u

Made4u i Diverse

×
×
  • Opprett ny...