Gå til innhold
  • blogginnlegg
    58
  • kommentarer
    16
  • visninger
    2 291

Om denne bloggen

Jeg er en Vestlending som har flyttet til Østlandet, med familie og mange venner ca 500 kilometer unna så blir det til at vi ser hverandre stort sett bare 4-5 ganger i året, hovedsaklig er det jeg som reiser vestover. Derfor har jeg valgt å opprette en blogg, nettopp for familie og venner, så de kan følge min hverdag og mine prosjekter og følge med på hva som foregår her på Østlandet. Med en blogg som dette så kan de følge meg på en annen måte enn hva dem kan når vi snakker i telefonen, noe vi gjør jevnlig.

Men er velkommen innom andre også, selv om jeg regner med at det ikke er like interessant for dere som ikke kjenner meg eller deler mine interesser slik noen av mine venner gjør.

Blogginnlegg i bloggen

En trist dag...

I dag gikk Einar bort, sovnet stille inn på sykehjemmet,Det var var en trist beskjed å få selv om jeg var forberedt på at det snart kunne komme til å skje, man er jo aldri forberedt på slike nyheter selv om man vet at helsen skranter og har fått beskjed om at noen ikke har så lenge igjen å leve, så den nyheten kom brått på like fult. Rart å ikke skulle treffe han igjen, som jo har vært en stor del av mitt samt mine søskens liv, og betydd mye for så mange andre også. Hvil i fred Einar.  

Made4u

Made4u i Diverse

Komplisert adventstid

Når man pendler en time hver dag (en halv time hver vei) så er det siste man ønsker seg bil-problemer, men det er hva jeg har fått og står midt i nå.  Sant bilen er i god teknisk stand og velfungerende den, men det hjelper ikke meg som har mistet den eneste nøkkelen jeg hadde til den, da kommer jeg meg hverken inn i bilen eller får startet den. Den står nå på jobben på Gardermoen, ubrukt de siste dagene. En slik oppladning til jul var ikke hva jeg ønsket meg, det skaper jo en del logistikk

Made4u

Made4u i Diverse

×
×
  • Opprett ny...