Jump to content

Mari Y

Sign in to follow this  
  • entries
    3
  • comments
    0
  • views
    689

About this blog

Jeg liker kontroversielle temaer og er samfunns-engasjert, få folk til og å ressummere

Entries in this blog

 

Kastet ut av Facebook- gruppe.

Og det var kanskje like greit. Jeg kom tydeligvis ikke helt overens med admin. der inne. Det var rett og slett for mange regler og jeg opplevde at de blandet seg for mye i ting de ikke hadde noe med. Slik  ble det også konflikter av. Ikke bare det. Men Facebook og sosiale  er generelt sett en dårlig plattform, blitt. Det er så alt for mye krangling, mange som mister 'sosiale antenner' på nett. Og Facebook er nesten blitt en slik plattform i mange tilfeller. Det er til tider slitsomt og å føle at

Mari Y

Mari Y

 

Angående den diskusjonen om at pedofili var en sykdom

Dette er hva verdens fremste forsker har og å si:   https://www.thestar.com/news/insight/2013/12/22/is_pedophilia_a_sexual_orientation.html   Ergo, hvordan kan man da si med 100% sikkerhet at det kun er en sykdom? Hva skal til for at noe defineres som en legning? Jeg tror det må være noe permanent eller uforanderlig i en persons seksualitet i alle fall. Noe som gjør at det ikke går ann og å forandre på.

Mari Y

Mari Y

 

Første innlegg

Da er bloggen min på plass. Håper at jeg kan skrive om ulike ting som angår seksualitet, sosiale utfordringer i dagens samfunn, psykisk helse og kanskje litt historie etter hvert.    Og kanskje blir det også noen oppdatering rundt bøker jeg leser. 

Mari Y

Mari Y

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...