Jump to content

Need inspiration for life

Sign in to follow this  
  • entries
    2
  • comments
    0
  • views
    2431

About this blog

Jeg er mor på 35 år som har tre små gutter på 5,5 år, 4 år og 10 mnd. Jeg er alenemor, ble det i november, da politiet kom og hentet BF. Grunn: Familievold. Har bodd på krisesenter, og kommet hjem igjen. BF har ikke lov til å kontakte oss, for han har fått besøksforbud.

Dette er fortsettelsen, og begynnelsen av et nytt liv, og bearbeiding av det gamle.

Ærlighet varer lengst. Like mye om du har en indre tro.

 

Entries in this blog

 

Dette er svært tøft

Jeg møtte på faren til mine barn på fredag. Har etterdønninger av følelsesmessig faenskap etter å ha vært i hans nærhet. Det vil si, jeg føler meg deprimert igjen etter å ha sett han. Jeg som følte meg så bra etter bruddet. Det var så utrolig tøft å ha vært i rettsmøte og høre han lyve om alt! Han hadde ikke forandret seg i det hele tatt. Det er vondt for meg å tenke at han faktisk kan få litt samvær med barna. Etter å ha vært i det møte, så følte jeg meg så utslitt mentalt. Var totalt utmattet.

needinspiration

needinspiration

 

Ble flørtet med på toget tror jeg 😱😳😳😳

Idag skjedde det. Det var pinlig. Og alle tre guttene mine var med. Følte meg som en liten jente, klarte å si i det minste takk tilbake da han skrøt av at jeg var en flink mamma... 😳😳😳  Jeg så at han smilte til meg, men jeg prøvde å feste blikket et annet sted... Det var liksom urealistisk.    Så, det er vel ikke sååå skremmende allikevel for menn å prøve seg, men jeg merket at jeg ble litt skremt selv jeg 😋  Jeg syns at det er fint med tilbakemeldinger 🌹🌹🌹

needinspiration

needinspiration

Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...