AnonymBruker Skrevet 14. januar 2016 #1 Del Skrevet 14. januar 2016 Vi gifter oss i utlandet og skal ha vin til maten og ingen fri bar, bryllupet er på et hotell og ingen av gjestene våre kjører. Vi er 20 personer, det vil bli servert 4 retter samt aperitif med champagne før maten og kake med avec/ champagne etter maten. Er det da nok å beregne et glass per rett til middagen? eller bør man øke til to på hovedrettene? vil ikke være gjerrig på alkoholen men vil heller ikke ha noe fyllefest! Anonymkode: 643a8...663 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. januar 2016 #2 Del Skrevet 14. januar 2016 Når foreldrene mine har selskap beregner de en flaske per pers...det går aldri så mye og er alltid en del igjen, men hovedregelen er en halvflaske per pers. og de liker, som med maten, å være sikker på at det er rikelig. Godt voksne mennesker (menn) tåler jo en del så det har aldri blitt noen fyllefest. Men det motsatte, der det er knapt, er alltid ubehagelig. Anonymkode: 32b15...954 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Berit Skrevet 14. januar 2016 #3 Del Skrevet 14. januar 2016 (endret) 3 personer på 1 flaske Endret 14. januar 2016 av Berit Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Beccy87 Skrevet 14. januar 2016 #4 Del Skrevet 14. januar 2016 1 glass til forrett og 2 glass til hovedretten er nok en fin mengde. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosa Sitron Skrevet 14. januar 2016 #5 Del Skrevet 14. januar 2016 Jeg ville beregnet 2-3 glass vin til hovedretten. Iallfall om dere forventer taler. 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. januar 2016 #6 Del Skrevet 14. januar 2016 Det er 1 time med aperitiff og åpen bar, si folk får i seg 2-3 drinker/øl. Også 1 glass til forrett, 1 til fisk, 1 til kjøtt og 1 til dessert + champagne og avec. Det er da 1 flaske vin til maten pluss champagne og avec, er det da nødvendig med enda et glass til hovedrettene?? Anonymkode: 643a8...663 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Berit Skrevet 14. januar 2016 #7 Del Skrevet 14. januar 2016 nei Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lune Skrevet 25. januar 2016 #8 Del Skrevet 25. januar 2016 Vi var på et selskapslolake i går, de anbefalte 1 flaske per person, så det går vi for. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. januar 2016 #9 Del Skrevet 25. januar 2016 Den 14.1.2016 at 17.56, AnonymBruker skrev: Det er 1 time med aperitiff og åpen bar, si folk får i seg 2-3 drinker/øl. Også 1 glass til forrett, 1 til fisk, 1 til kjøtt og 1 til dessert + champagne og avec. Det er da 1 flaske vin til maten pluss champagne og avec, er det da nødvendig med enda et glass til hovedrettene?? Anonymkode: 643a8...663 Tja, jeg personlig ville heller hatt to glass vin til hovedretten enn åpen bar før middagen. Kjipt å måtte "spare" på drikke for å få nok til hovedretten, spesielt om vinen passer godt til maten. Anonymkode: 6bb74...6b4 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
listefyll Skrevet 25. januar 2016 #10 Del Skrevet 25. januar 2016 Jeg ville beregnet ett glass til smårettene og 1,5 til hovedretten, men vinmonopolet er fantastiske på anbefalinger. De råder vel egentlig litt mer hvis det er hvitvin enn hvis det er rødvin, og beregner 6-7 glass per flaske musserende. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kim Skrevet 25. januar 2016 #11 Del Skrevet 25. januar 2016 Den 14.1.2016 at 15.58, AnonymBruker skrev: Vi gifter oss i utlandet og skal ha vin til maten og ingen fri bar, bryllupet er på et hotell og ingen av gjestene våre kjører. Vi er 20 personer, det vil bli servert 4 retter samt aperitif med champagne før maten og kake med avec/ champagne etter maten. Er det da nok å beregne et glass per rett til middagen? eller bør man øke til to på hovedrettene? vil ikke være gjerrig på alkoholen men vil heller ikke ha noe fyllefest! Anonymkode: 643a8...663 1 glass Champagne/Cava 1/2 glass til forrett 1 glass til hovedrett 1/2 glass til hvilerett 1 lite glass til dessert (6cl) Det er hva som er vanlig, og det holder i massevis. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosa Sitron Skrevet 25. januar 2016 #12 Del Skrevet 25. januar 2016 Den 14.1.2016 at 17.56, AnonymBruker skrev: Det er 1 time med aperitiff og åpen bar, si folk får i seg 2-3 drinker/øl. Også 1 glass til forrett, 1 til fisk, 1 til kjøtt og 1 til dessert + champagne og avec. Det er da 1 flaske vin til maten pluss champagne og avec, er det da nødvendig med enda et glass til hovedrettene?? Anonymkode: 643a8...663 Uvant for meg at folk drikker så mye før maten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2016 #13 Del Skrevet 26. januar 2016 1 glass til hver rett. Slik man får når man er ute og spiser flereretters middag med vinpakke. Anonymkode: ecbe9...b8f 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. januar 2016 #14 Del Skrevet 26. januar 2016 Vi skal plassere vinflaskene på bordene. Da kjøper vi 1 flaske per person. Blir det til overs, så bruker vi jo det senere uansett. Anonymkode: d1d1d...095 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cottontail Skrevet 26. januar 2016 #15 Del Skrevet 26. januar 2016 Den 14. januar 2016 at 15.58, AnonymBruker skrev: Hvis det er taler, kan man bli sittende ganske lenge med det samme glasset med vin, så da kan ett glass pr rett være lite. Jeg ville beregnet mindre vin / drikke før dere spiser, og så hatt litt mer vin tilgjengelig under middagen (igjen - særlig hvis det er taler). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Outlander Skrevet 26. januar 2016 #16 Del Skrevet 26. januar 2016 1 time siden, AnonymBruker skrev: Vi skal plassere vinflaskene på bordene. Da kjøper vi 1 flaske per person. Blir det til overs, så bruker vi jo det senere uansett. Anonymkode: d1d1d...095 Da kommer du til å kaste bort MYE vin hvis du bare åpne flaskene og sette dem fint pent på bordet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Xavana Skrevet 31. januar 2016 #17 Del Skrevet 31. januar 2016 Den 14.01.2016 at 17.56, AnonymBruker skrev: Det er 1 time med aperitiff og åpen bar, si folk får i seg 2-3 drinker/øl. Også 1 glass til forrett, 1 til fisk, 1 til kjøtt og 1 til dessert + champagne og avec. Det er da 1 flaske vin til maten pluss champagne og avec, er det da nødvendig med enda et glass til hovedrettene?? Anonymkode: 643a8...663 Høres ut som det er rikelig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2016 #18 Del Skrevet 6. februar 2016 Tror folk har misforstått litt, det er ikke vi som har bestemt at det er fri bar før maten. Dette inngår i pakken fra hotellet vi skal holde bryllupet på. Så det er ikke vi som beregner hvor mye som går før maten. Det vil også være fri tilgang til alkoholfri drikke hele kvelden og folk kan drikke så mye vann og farris de bare ønsker. Så vi går nok for at 1 glass til hver rett er nok, er bryllup og ikke noe fyllekalas heller Anonymkode: 643a8...663 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2016 #19 Del Skrevet 6. februar 2016 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Tror folk har misforstått litt, det er ikke vi som har bestemt at det er fri bar før maten. Dette inngår i pakken fra hotellet vi skal holde bryllupet på. Så det er ikke vi som beregner hvor mye som går før maten. Det vil også være fri tilgang til alkoholfri drikke hele kvelden og folk kan drikke så mye vann og farris de bare ønsker. Så vi går nok for at 1 glass til hver rett er nok, er bryllup og ikke noe fyllekalas heller Anonymkode: 643a8...663 Ett glass til hovedretter gnient, Anonymkode: 89273...e91 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. februar 2016 #20 Del Skrevet 6. februar 2016 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Ett glass til hovedretter gnient, Anonymkode: 89273...e91 Kuvert prisen er på 3500 kr + vinen så syns virkelig ikke vi er gnien... total alkoholmengde er jo godt over 1 flaske per person! Men er tydeligvis noen som bare er opptatt av å drikke i et bryllup Anonymkode: 643a8...663 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå