AnonymBruker Skrevet 1. desember 2015 #1 Del Skrevet 1. desember 2015 Hvordan unngå tørt hamburgerbrød? Går ut 12/12. Kjøpt i dag. Jeg spiser bare 2 om gangen. Så det betyr at jeg må da spise hamburger i 3 dager! For det er 6 hamburgerbrød i posen. Vanligvis kjøper jeg ikke denne (gul indianer-whatever merke), jeg bruker å kjøpe en med 4, men de har ikke den på nærbutikken. Jeg hater tørt brød. Verste jeg vet. Så ille at jeg brekker meg av det. Har en.. "fobi" mot tørt brød. Alltid vært slik, kommer alltid til å være sånn. Så hvordan unngå det? Fryse de, tine de på benken, kjøleskap eller mikro? Varm brød = tørr? Eller gjør varmen det mindre tørt? Hvordan redde de siste 4 hamburgerbrødene! Vanligvis tar jeg to, legger de på benken fordi jeg skal spise de neste dag. Men så orker jeg ikke hamburger to dager på rad, så de går i søpla. Vær.Bidige.Gang. Anonymkode: b00ac...6da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Migle90 Skrevet 1. desember 2015 #2 Del Skrevet 1. desember 2015 Jeg fryser og varmer opp i ovn, om du ikke har dårlig tid anbefaler jeg også å bake selv, smaker mye bedre enn de du får på butikken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. desember 2015 #3 Del Skrevet 1. desember 2015 Frys de. Tin de opp på benken. Jeg er heller ikke glad i tørt brød og fryser det aller meste jeg regner med å ikke spise på den gitte dagen jeg kjøper det. Du kan velge om du vil varme de opp eller ikke. De skal i utgangspunktet ikke bli særlig tørre etter de er fryst med mindre du har de der inne i evigheter. Litt lett varmet opp synes jeg er å foretrekke da jeg ikke er særlig glad i kaldt hamburgerbrød. Anonymkode: b51ab...560 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå