AnonymBruker Skrevet 30. november 2015 #1 Del Skrevet 30. november 2015 Kan man bruke rødvinseddik i matlagingen når man er gravid? Uten å varmebehandle? Finnes det rester av alkohol i den? Anonymkode: 95801...5ae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ajarRun Skrevet 30. november 2015 #2 Del Skrevet 30. november 2015 Mikroskopiske mengder alkohol er ikke farlig for fosteret. Hvor mye rødvinseddik skal du bruke? Du får neppe i deg mer enn ved bruk av antibac... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ajarRun Skrevet 30. november 2015 #3 Del Skrevet 30. november 2015 Det er forøvrig ikke alkohol i rødvinseddik. Men det er alkohol i soyasaus! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. november 2015 #4 Del Skrevet 30. november 2015 Takk for svar!Hvorfor spør du om hvor mye jeg skal bruke om det ikke er alkohol i det...? Da er jo ikke det relevant...Noen som har kilder på dette? Anonymkode: 95801...5ae Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå