Gjest Ennasus Skrevet 30. november 2015 #1 Del Skrevet 30. november 2015 Hei Har akkurat begynt å "like" kaffe Så nå lager jeg helt vanlig kaffe fra trakter, eller sånn pulver-bland-ut-selv greie, tilsetter 2 suketter og en halv bit med kokesjokolade (som er 2 gram )Hvordan lager dere deres? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Emelisse Skrevet 30. november 2015 #2 Del Skrevet 30. november 2015 Svart kaffe fra trakter. Liker middels eller mørkbrente kaffebønner. Kverner selv. Ikke sukker, melk eller annet tull. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Zenobia Skrevet 30. november 2015 #3 Del Skrevet 30. november 2015 Hei Har akkurat begynt å "like" kaffe Så nå lager jeg helt vanlig kaffe fra trakter, eller sånn pulver-bland-ut-selv greie, tilsetter 2 suketter og en halv bit med kokesjokolade (som er 2 gram )Hvordan lager dere deres? Her er mange varianter: Hvordan liker du kaffen din? (Min KG-tråd ) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nøste~ Skrevet 30. november 2015 #4 Del Skrevet 30. november 2015 Bare putter oppi kaffepulver og varmt vann. Deilig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Løkky Skrevet 30. november 2015 #5 Del Skrevet 30. november 2015 Hjemme bruker jeg enten coop mørk og fyldig (koker vann i vannkoker, og bruker deretter presskanne.) eller pulverkaffe, nescafe brasero.På skolen går det i nescafe dolce gusto (grande eller "den typen som er rød) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arca Skrevet 30. november 2015 #6 Del Skrevet 30. november 2015 Koker vann i kaffekjele.Fyller oppi ønsket mengde.Lar den trekke i 6-7 minutter.Drikker den svart. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mis(s)Understood Skrevet 30. november 2015 #7 Del Skrevet 30. november 2015 Svart kaffe. Er svak for svensk mørkbrent kaffe så det er en av de tingene som alltid blir med på 'Harry-lasset' Lager kaffe enten i Moccamaster'n, i presskanne eller jeg mekker en kanne espresso i min ganske nye og veldig gammeldagse espressokanne. Om noen nå lurer på hvor mange kaffebokser som befinner seg i skapet når jeg veksler mellom så ulike malingsgrader så er svaret 'Ja'. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Emelisse Skrevet 30. november 2015 #8 Del Skrevet 30. november 2015 Hah! Jeg sverger også til svensk kaffe. Heldigvis har de Zoegas på Rema hos oss. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
K@tt Skrevet 30. november 2015 #9 Del Skrevet 30. november 2015 Svart som natta! 60 g kaffe pr.liter vann.Helst Ali, Kjeldsberg eller nymalt fra kafé. Melitta filter, hvite for best smak. Helt rent vann som har rent i vasken litt før jeg heller den oppi en karaffel som jeg heller i kolben til Moccamasteren. Man skal ikke bruke kolben til å helle, for da kan det komme kafferester i systemet. Slå på trakteren, vent og nyt.Ellers har jeg Nespresso-maskin som jeg bruker fra tid til annen om jeg vil ha en liten kopp asap. Har også presskanne, men bruker den så og si aldri. Kokekaffe er supergodt, men det er litt styrete og forbeholdt tur. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 30. november 2015 #10 Del Skrevet 30. november 2015 koker opp vann og putter det oppi. Anonymkode: 2798d...396 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. desember 2015 #11 Del Skrevet 1. desember 2015 En uanstendig dose sukker, en liten dæsj pulverkaffe av billigste sort, varmt vann via kaffemaskina (er det senseo den heter tro, sånn med puter) og en uanstendig mengde melk. Sukker og melk med kaffe Har jeg gjester tar jeg fram finkaffen, dvs ali frokost puter som maskina bruker Jeg har en trakter, som mangler kolbe, og jeg drikker uansett lite kaffe. Anonymkode: 69e1a...4c0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Badebuksa Skrevet 1. desember 2015 #12 Del Skrevet 1. desember 2015 1 liter vann og 3.. Nei var det 5?.. Skjeer med pulver. Tipper gjestene mine ikke liker kaffen jeg lager. Jeg drikker nemlig ikke selv så bryr meg ikke om hva det smaker, vet ikke hva det skal smake heller annet enn kattepiss. Kjøper dog fair trade kaffe. En jeg kjenner holdt på å sette kaffen i halsen (!) da jeg skulle ha selskap og tok med fair trade kaffe fra butikken. "Det smaker jo dritt", fikk jeg høre. Måtte kjøpe Evergood. Samme faen det vel, skal en drikke sånt får det være fair trade. Dette er noen år sida altså, men bare en liten oppfordring til alle kaffedrikkere! (Uten at jeg vet noen som helst om Evergood sine sertifiseringer pr idag). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nangijala Skrevet 1. desember 2015 #13 Del Skrevet 1. desember 2015 Presskanne, helt svart 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. desember 2015 #14 Del Skrevet 1. desember 2015 mokkakanne og en italiensk kaffe som heter Mako. Drikker den svart til hverdags og med en liten skvett varm melk til søndagsfrokost. Anonymkode: 5942d...77f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
grrwaffmjau Skrevet 1. desember 2015 #15 Del Skrevet 1. desember 2015 Filter: 1,1l vann og 4 målekopper ali kaffePulver: 1 toppa ss og 2-2,5 dl vann og 2 suketter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kvist Skrevet 1. desember 2015 #16 Del Skrevet 1. desember 2015 Svart kaffe fra trakter, eller fra en aeropress. Bruker også espressomaskinen min, Ranchilo Silvia,regelmessig, både til espresso og kaffedrikker med melk i. Og om sommeren lager jeg kaldbrygget kaffe, DET er digg det! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tekola Skrevet 1. desember 2015 #17 Del Skrevet 1. desember 2015 Kjeldsbergs frokostkaffe er favoritten på trakteren for tiden. Tre måleskjeer kaffe (posen holdes lukket med poseklemme) og en halv liter vann fra rent litermål. Drikkes svart, eller med litt melk jeg varmer kjapt på komfyren samtidig. God kaffe trenger ikke søtning Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pinkee Skrevet 1. desember 2015 #18 Del Skrevet 1. desember 2015 Har sånn skikkelig kaffemaskin, slik som kverner bønnene etterhvert. Så jeg fyller bare på friskt vann, og trykker på knappen. Enklere blir det ikke. Drikker kaffen svart. Bare det ekstrakt-skvipet vi har på jobb jeg bruker melk i.Foretrekker fransk-brent bønner. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lady Mondegreen Skrevet 1. desember 2015 #19 Del Skrevet 1. desember 2015 Jeg har egen kvern, så jeg kjøper alltid hele bønner, noen ganger dyre, andre ganger billige, som regel midt imellom. Jeg bruker én skje à ca. 6 gram per dl kaffe, og tilbereder enten i presskanne eller luftpresse, alt ettersom. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. desember 2015 #20 Del Skrevet 3. desember 2015 1 liter vann og 3.. Nei var det 5?.. Skjeer med pulver. Tipper gjestene mine ikke liker kaffen jeg lager. Jeg drikker nemlig ikke selv så bryr meg ikke om hva det smaker, vet ikke hva det skal smake heller annet enn kattepiss. Kjøper dog fair trade kaffe. En jeg kjenner holdt på å sette kaffen i halsen (!) da jeg skulle ha selskap og tok med fair trade kaffe fra butikken. "Det smaker jo dritt", fikk jeg høre. Måtte kjøpe Evergood. Samme faen det vel, skal en drikke sånt får det være fair trade. Dette er noen år sida altså, men bare en liten oppfordring til alle kaffedrikkere! (Uten at jeg vet noen som helst om Evergood sine sertifiseringer pr idag).Ta 6 måleskjeer per liter så får du gjester som liker kaffen din Om morningen starter jeg med kapselmaskinen Anonymkode: e023f...8fc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå